To je to što me zanima!

Tomljanović je i dalje Hrvatica, u Kini je došla do četvrtfinala

Ajla Tomljanović još uvijek čeka papire kako bi i službeno postala Australka. Jedan od posljednjih turnira na kojima je hrvatska predstavnica uspješno igra u Tianjinu...
Vidi originalni članak

Pravila su takva da je Ajla Tomljanović australska predstavnica samo na najjačim turnirima, a na ostalim WTA turnirima i dalje nastupa kao hrvatska tenisačica. To će se uskoro promijeniti, kad se napokon riješi sva papirologija potrebna za dobivanje državljanstva, nakon čega Ajla i službeno postaje Australka. 

Jedan od posljednjih turnira u hrvatskim bojama jest onaj u kineskom Tianjinu, gdje je stigla do četvrtfinala. Pobijedila je domaću tenisačicu Ying-Ying Duan sa 6-4, 6-4, za što joj je trebalo 79 minuta. 

I u četvrtfinalu bi mogla igrati protiv Kineskinje. Shuai Peng druga je nositeljica turnira, a u drugom kolu igra protiv ruske kvalifikantice Jelizavete Kuličkove.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • neymar011 08.10.2014.

    ma nema ona veze sa hrvatskom, pravi hrvat nikada ne bi mogao nastupati za drugu zemlju, kakve god uvjete imao, a ajla je imala više nego dobre uvjete, kao i sve ostale tenisačice, kako se donna ili ana ne žale, ali poglepa je gadna stvar, neki idu samo za parama

  • nikluk20 08.10.2014.

    tko?

  • Chris_McCandless 08.10.2014.

    Možda je za vas Hrvatica, za mene nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare