To je to što me zanima!

Top koji je potopio Riječane sad je otjerao trenera Olympiacosa

Ludilo je nastalo u 90. kada je Petros Mantalos na asistenciju našeg Marka Livaje zabio za potpuni preokret i pobjedu domaćih što je značilo samo jedno - otkaz treneru prvaka Besniku Hasiju
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici skupine Europske lige naša je Rijeka poražena od grčkog AEK-a poslije golčine Lazarosa Christodoupoulosa. Zabio je Grk majstorski iz slobodnjak i Andrej Prskalo tu nije mogao ništa pa je tako naš prvak ostao i bez boda.

Da ta golčina nije plod slučajnosti isti je igrač pokazao u velikom grčkom derbiju AEK-a i Olympiacosa. U nedjelju je momčad iz Atene pobijedila 3-2 i to nakon što je poslije 46. minuta gubila 0-2!

Preko Marina i Ofoea gosti su imali bodove u rukama, no onda je Lazaros zabio dva gola gdje je posebno impresivan bio onaj za 2-2.

VIDEO

Ovo ne bi ni dva golmana obranila!

Ludilo je nastalo u 90. kada je Petros Mantalos na asistenciju našeg Marka Livaje zabio za potpuni preokret i pobjedu domaćih što je značilo samo jedno - otkaz treneru prvaka Besniku Hasiju. Nije dugo izdržao u Pireju, samo tri mjeseca...

Presudio mu je top, baš kao i Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Istina77_2 26.09.2017.

    Otjerao ga je "menager"Ramadani koji je zbrinuo pola svojih igraca kod njega, cak mu je i pomocnika Marka Babica nametnuo, a covjek ga do tad nikad nije ni vidio!Kuda ide ovaj nogomet???

  • tga18440 26.09.2017.

    Svaka čast majstore!

  • P0WK 26.09.2017.

    10 puta gledao replay, perfekcija od suta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare