To je to što me zanima!

Toplak: Drugi dio protiv Lokosa nam je putokaz za budućnost

Gosti s Kajzerice u prvom su poluvremenu s dva gola stvorili dovoljnu prednost koju su držali do kraja utakmice (0-2). U drugom su dijelu puno bolji bili domaći, a takvoj se igri nada Toplak u nastavku borbe za ostanak
Vidi originalni članak

Lokomotiva je iz Varaždina odnijela puni plijen pobijedivši 2-0 golovima Uzunija i Karačića u prvom dijelu. U prvom poluvremenu Lokomotiva je izdominirala Varaždince koji su djelovali vrlo uspavano.

- Odigrali smo prvo poluvrijeme možda i najbolje ove sezone. Točno onako kako smo željeli i pripremali utakmicu. Igrali smo visoki presing i prisiljavali Varaždince na greške. Mogli smo zabiti još koji gol u prvom dijelu – rekao je Goran Tomić, trener Lokomotive.

U drugom dijelu dominantni su bili Varaždinci. Imali su četiri do pet odličnih prilika, no vratar Ivo Grbić odlično je branio. Jednostavno je zaključao vrata.

- Izvanredno je branio. Zbog toga je jedan od najboljih vratara u ligi. Nisu bile to bravurozne obrane, ali točno je bio postavljen na pravom mjestu u pravo vrijeme – dodao je Tomić.

VARAŽDIN - LOKOMOTIVA 0-2 Bez iznenađenja u Varaždinu: Lokosi sigurno do nova tri boda

Da su Varaždinci uspjeli smanjiti prednost Lokosa iz prvog dijela, možda bi i tijek utakmice bio drugačiji.

- Efikasnost valja popraviti i na tome trebamo raditi. Danas je bila takva utakmica i da je ušla jedna lopta u gol, ušle bi sve četiri – dodao je Dominik Glavina koji je bio pravo osvježenje u drugom dijelu.

Mislio je Samir Toplak u drugom dijelu zaigrati još ofenzivnije s Tonijem Teklićem i Glavinom.

- Prvo poluvrijeme bilo je bojažljivo, sramežljivo i uspavano. Vezni red katastrofalan, naročito dva zadnja vezna. Gosti su bili puni samopouzdanja i imali još šansi. Drugo poluvrijeme bilo je dijametralno suprotno. Htjeli smo ići preuzeti potpuni rizik, no Teklić je bio malaksao zbog temperature. Inače, bi probali s obojicom. Previše smo toga promašili u drugom dijelu. Barem da smo jednog zabili – dodao je Toplak koji ističe da drugo poluvrijeme treba biti putokaz Varaždincima.

- Iz drugog poluvremena treba crpiti pozitivu – zaključio je Toplak.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 21.02.2020.

    Jbg nemogu uvijek svi pobjeđivati , ligu proširit na 24 kluba pa da slabiji klubovi mogu nekog pobjediti. Ali realno liga 10 je osmišljena da se češće igraju jake utakmice , ali đaba ti to kad protivnici nisu jaki , nisu svi jednaki. Točno se zna koji klub gdje pripada i tablica to najbolje prikazuje , ne može biti točnije. Svake godine netko iznenadi , sljedeće sezone bi to mogao biti Slaven ili Šibenik.

  • kicovz 21.02.2020.

    Ako bude tako nastavili, spasit će mo se ove sezone, nije moguće koliko su neifikasni pred golom, treba probati bez benka

  • juniorx1 21.02.2020.

    Grbic iz kola u kolo potvrdjuje da je trenutno iza Livakovica nas najbolji golman..decko je zasluzio poziv Dalica

Komentiraj...
Vidi sve komentare