To je to što me zanima!

Toplak je novi trener Gorice

U nedjelju protiv Hrvatskog dragovoljca Goričani će s Toplakom imati priliku za prekid najdužeg negativnog niza kluba u 1. HNL. Toplak je već vodio Goricu dok je bila drugoligaš
Vidi originalni članak

Samir Toplak (51) novi je trener Gorice. Nakon što se klub iz Turopolja zahvalio Krunoslavu Renduliću, odmah je pronašao novo rješenje u svom nekadašnjem treneru, kojeg će javnosti predstaviti u petak.

IZGUBILI ŠEST U NIZU Rendulić više nije trener Gorice!

Toplak je već vodio Goricu, ali dok je još bila drugoligaš, u sezoni 2012./2013. Sada, pak, dolazi u klub koji je u sredini ljestvice, ali ima čak sedam uzastopnih poraza.

Nakon zadnjeg, u srijedu u polufinalu Kupa od Hajduka, Renduliću su se zahvalili u Gorici, koja je zadnji put slavila još 11. prosinca, na Rujevici protiv Rijeke.

- Nažalost, rezultatska kriza u koju smo ušli nije mi ostavljala previše prostora za neke druge odluke. Moram naglasiti da smo u posljednjih mjesec dana svi zajedno činili maksimum da zajednički pokušamo promijeniti rezultatski pad u pozitivu, ali jednostavno nije išlo - rekao je predsjednik kluba Nenad Črnko.

- U nekim drugim vremenima moguće je da bismo ovakve odluke donosili ranije, ali bilo je mnogo objektivnih razloga da pokušamo vratiti samopouzdanje momčadi na terenu, a samim time i zadržimo Rendulića. Utakmica u Splitu nije bila okidač za ovakvu odluku, Kruno je zaslužio da pokuša izboriti plasman u finale s momčadi s kojom je izborio polufinale, ali negativan niz na koji se nadovezala i ova utakmica jednostavno je nametao ovu opciju. 

U nedjelju protiv Hrvatskog dragovoljca Goričani će s Toplakom imati priliku za prekid najdužeg negativnog niza kluba u 1. HNL. Toplak je dosad vodio Varaždin (dvaput), Cibaliju, Zelinu, Inter Zaprešić i Lokomotivu. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • TdoT 04.03.2022.

    Uz odrijesene ruke i malo sportske srece Gorica moze ponovo postat konkuretan klub za Europu, izvrstan potez uprave !

  • Ladi 04.03.2022.

    Toplak mi je najdraži tv komentator i vrlo simpatičan lik. HŽV

  • mban21 04.03.2022.

    Iskazso se kao komentstor ukazujući na greške i dajući ideje pa da ga vidimo sad na djelu po onome kako prića i tumaći Gorica sa lakoćom dobija sve do kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare