To je to što me zanima!

Toplak: Moj najtužniji tjedan u klubu, jedva sam čekao kraj...

Ovdje sam dosta dugo, no ovo mi je bio najtužniji i najjadniji tjedan otkada sam u klubu. Ma jedva sam čekao da završi utakmica. Vjerujem da je ovo zadnji put da smo igrali s ovom obranom, rekao je Toplak
Vidi originalni članak

Europsko razočaranje i neulazak u Ligu prvaka nije na nogometašima Rijeke ostavio nikakvog traga. Hrvatski prvak u dvoboju 7. kola Prve HNL poigrao se sa zaprešićkim Interom, lakoćom stigao do novih prvenstvenih bodova. Rijeka je pobijedila 3-1.

- Pobjeda u Zaprešiću nam je dobro došla nakon svega što se događalo posljednjih dana. Jako dobro smo kontrolirali utakmicu, došli do zaslužene pobjede. Važno je da smo na ovakav način pobijedili prije reprezentativne stanke, a golove smo zabijati na vrijeme. Maleš je dobio nezgodan udarac, a Heber pao na rame. Tek ćemo vidjeti težinu tih ozljeda - rekao je Matjaž Kek.

Samir Toplak bio je prilično iskren, ali i vidljivo tužan.

- Ovdje sam dosta dugo, no ovo mi je bio najtužniji i najjadniji tjedan otkada sam u klubu. Ma jedva sam čekao da završi utakmica. Vjerujem da je ovo zadnji put da smo igrali s ovom obranom, ako nije onda ćemo biti u velikim problemima. Prezadovoljan sam rezultatom, Rijeka je tri koplja ispred nas. Pa nama su Dalić i Nekić na početku sezone bili peti i šesti stoper, a sada su igrali protiv prvaka - završio je Toplak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • HighFlyer 28.08.2017.

    Samire bolje da nisi nista rekao.

  • ERICH HARTMANN 27.08.2017.

    bas poticajno djeluje na svoje igrace!

  • Frenkyy 27.08.2017.

    Ako i je istina što je Toplak rekao, nije lijepo ovako omalovažavat bilo kojeg svojeg igrača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare