To je to što me zanima!

Toplak: 'S Hajdukom guštamo, a i znamo kako ga pobijediti...'

OTROVANI Samir Toplak vjeruje da će iznenaditi Hajduk, kojeg muče otrovani mladi reprezentativci koji su sudjelovali u remiju protiv Gruzije u Zestaponiju
Vidi originalni članak

I uz reprezentativnu pauzu, današnje gostovanje kod Intera u Zaprešiću stiglo je prerano za Hajduk. Marijana Pušnika muče baš reprezentativci.

- Kalinić se vratio lakše ozlijeđen, odradio je s nama samo pola jednog treninga. A Vlašić i Tudor su se otrovali u Gruziji s mladom reprezentacijom, Nikola je bio i u bolnici - prijavio je trener Hajduka.

Vlašić sigurno neće igrati, a Tudor je upitan. Problem je to veći što je i Ante Erceg zaradio tri žuta kartona, pa je Pušniku ponestalo opcija za krilne napadačke pozicije. I Franck Ohandza je upitan.

- Bio je problem s papirologijom i putovnicom, pa je i on preskočio nekoliko treninga - dodao je Pušnik. Inter poštuje, “imaju tri-četiri igrača koji zaslužuju igrati i u većim klubovima”, ali kaže i da zna koje su njihove prednosti i mane. Kao što i u drugom taboru znaju Hajdukove minuse.

- I prošle sezone smo pobjedom 2-0 na Poljudu pokazali da se možemo s njima nositi - rekao je Samir Toplak, trener Zaprešićana. Isto su mogli reći i Splićani, jer su i oni lani svladali Inter u Zaprešiću istim rezultatom.

- Veselim se Hajduku, tu možemo guštati.Pušnika ne poznajem, ali vidim da igračima daje veliku slobodu u napadu - zaključio je Toplak.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vuki7kozlica 09.09.2016.

    Kak se zove ona stvar? Na putu prema dole, tak nekak

  • vuki7kozlica 09.09.2016.

    Toplak to ti vise nije nauka

  • lirika akiril 09.09.2016.

    cestitke Hajduku na osvojenom bodu grcevita borba za 5o mjesto se nastavlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare