To je to što me zanima!

'Topnici' ne prate baš 'modre': Čeka nas vrući pritisak tribina

Bayern je favorit skupine, ali ako želimo proći dalje ne smijemo gubiti protiv Dinama i Olympiacosa. Bit će teško, ali moramo krenuti s tri boda, kaže Nacho Monreal
Vidi originalni članak

Arsenal nakon pobjede nad Stokeom u 5. kolu Premireshipa kreće i u grupnu fazu Lige prvaka. 'Topnici' u prvom kolu elitnog natjecanja u srijedu gostuju kod Dinama, a neki od igrača posebno se pripremaju za 'vruću atmosferu na Maksimiru'. 

- Gdje god da igramo uvijek je vruće na gostovanjima, ali u Ligi prvaka posebni je pritisak jer je malo utakmica i nema mjesta za nikakve pogreške - rekao je Nacho Monreal koji izgleda i ne prati posebno Dinamo i njegovu 'vruću atmosferu na Maksimiru':

- Psihološki moramo biti jaki jer će navijači biti glasni i stvarati dodatni pritisak na nas. Bayern je favorit skupine, ali ako želimo proći dalje, ne smijemo gubiti protiv Dinama i Olympiacosa. Bit će teško, ali moramo krenuti s tri boda - zaključio je Monreal dok Arsene Wenger kaže da će njegova momčad morati biti na vrhuncu da bi pobijedila u Zagrebu.

- Moja momčad mora biti svjesna što je u igri u Zagrebu. Moramo biti fokusirani na svoj zadatak jer iz Lige prvaka se lako ispada i zato želimo što bolje startati. Znamo da ćemo se za plasman dalje boriti s Bayernom. Otvaramo protiv Dinama i Olympiacosa i tu moramo prikupiti što više bodova. Pokazat ćemo da smo gladni pobjeda - kaže Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • seljanka72 15.09.2015.

    ma mogu se neki jesti kolko hoće ali bit će to prava utakmica dostojna LP...Arsenal jest bolji i sigurno je favorit ali ne pobjeđuju uvijek bolji

  • Močinić 14.09.2015.

    Na rujevici je bolje atomsfera nego na maksimiru. Pojedemo vas za doručak

  • Močinić 14.09.2015.

    Kako će konstrukcije na maksimiru izdržati 3 tisuće ljudi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare