To je to što me zanima!

Torcida će opet biti na zapadu: Protiv Osijeka zatvoren sjever

Nakon što su u porazu protiv Dinama (1-0) 'bili' imali glasnu podršku Torcide sa sjevera, protiv Osijeka će ih navijačka skupina najvjerojatnije opet pratiti sa zapada jer je zbog kazne zatvorena sjeverna tribina
Vidi originalni članak

Disciplinska komisija HNS-a opet je zatvorila dio poljudske tribine. Ovaj je put na stadion Hajduka stigla kazna zbog događaja na utakmici Hajduka i Gorice (0-0) u 22. kolu HT Prve lige.

Disciplinski sudac lige Alen Klakočer donio je odluku koju prenosimo u cijelosti:

Nakon prikupljenih dodatnih očitovanja i dokaza u disciplinskom postupku od strane svih službi uključenih u organizaciju utakmice vezano na isticanje transparenta s neprihvatljivim sadržajem među pripadnicima navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini te paljenja 18 pirotehničkih naprava tijekom utakmice Hajduk-Gorica, čime su opetovano napravljeni prekršaji iz članka 67. i 88. DP HNS-a, HNK Hajduk je kažnjen odigravanjem jedne utakmice bez gledatelja na sjevernoj tribini Gradskog stadiona Poljud i novčanom kaznom u iznosu od 60.000 kuna.

Ove su godine nogometaši Hajduka već nastupali pred praznim Poljudom protiv Rudeša zbog famoznog transparenta s natpisom 'Maksovi mesari' na utakmici u Zaprešiću.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • mandrač 04.04.2019.

    skupili su ovi torcidini mesari dajte učinite nešto za spas kluba dok nije kasno...

  • Lolly135 04.04.2019.

    Možete do preksutra raspravljati, ali lako je svemu stati na kraj da je volje. 10ak bengalki pod uvjetom da ne završe na terenu nisu nikakav problem. 16.07.2018.dok su gorile Zagrebom su bile prekrasna dekoracija.

  • Mar125 04.04.2019.

    Malo je to.... zatvoriti cijeli poljud na jedno 5 godina, to bi bila prava stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare