To je to što me zanima!

Torcida na Poljudu tražila Svagušu i Igora Štimca...

Navijači Hajduka upali su oko 21 sat na Poljud. Nezadovoljni su bili pregovorima za novog trenera s Igorom Štimcem. Iz Hajduka sve demantiraju...
Vidi originalni članak

Četrdesetak navijača Hajduka upalo je nešto iza 21 sat na Poljud tražeći članove Hajdukove uprave, no nakon što nisu pronašli nikoga, razišli su se prije dolaska policije.
- Navijači su očito išli na humanitarni koncert za Haiti, no na brzinu su se razišli jer je oko stadiona i na putu prema obližnjoj Spaladium Areni bilo dosta policije - izvjestila je splitska policija.
Očito je da je informacija o pregovorima Uprave Hajduka sa Štimcem izazvala bunt i gnjev navijača Torcide, iako iz kluba nije bilo nikakvih službenih informacija o tijeku pregovora, štoviše na klupskoj službenoj internetskoj stranici  objavljen je demantij pod naslovom 'Hajduk nije izabrao novog trenera'. U priopćenju stoji kako su mediji otišli deset milja ispred kluba, te da pouzdani izvori nisu toliko pouzdani jer službeni Hajduk nije s nikime pregovarao, a kamoli nekoga odabrao.
'Mjesto prvog trenera u klubu nakon odlaska Edoarda Reje u Lazio i dalje je upražnjeno, pa kalkulacije s imenima Poklepovića, Štimca, Katalinića, Vulića, Vučevića i drugih zapravo je čisto nagađanje radi nagađanja', stoji u klupskom priopćenju.
Jesu li čelnici Hajduka odlučili demantirati pregovore sa Štimcem zbog upada Torcide znaju samo oni, no prilično neuvjerljivo zvuči njihova konstatacija kako niti 24 sata nakon što su ostali bez trenera nisu niti kontaktirali niti razgovarali s bilo kojim kandidatom za upražnjeno mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 11 BILI 11.02.2010.

    nogometas05 becki konjusaru pristani nas nazivati blitvarima. navijaj za svoj dinamo a zaboravi na hajduk..jer SAMO HAJDUK VJECNO ZIVI ....agregat,hask gradjanski,croatia pa opet agregat.

  • boys 11.02.2010.

    nemojte se palit na iskompleksirane tovare a što se tiče žvakanja moram vas pohvalit premda ste vi muški neradnici koji samo pljuju zg dalmatinke jako dobro žvaću

  • razbijač23 11.02.2010.

    ja mislim da štico dođe u hajduk to ne bi bilo loše...mislim da on jedini može sa maminjom se borit...po meni nije ni loš trener i čovik se razumi u nogomet.a jebiga mislim da se navijači ne bi tribali mišat ko će bit trener...ako ne valja seri po njemu al pusti ga bar da proba pa možda i uspije...niko ne bi napravija dite da ne prči, pa tako je stvar i s ovim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare