To je to što me zanima!

Torcida obećala da neće baciti niti baklju u teren

Već dugo vremena pokušavamo promijeniti negativnu percepciju nas kao navijača i te akcije su samo dio onoga što i inače radimo, tvrdi Lelas
Vidi originalni članak

Ministar Primorac javno je, tijekom Skupštine Hajduka, pohvalio ulogu Torcide u preoblikovanju kluba u ŠDD, a vodstvo kluba im je kao znak zahvalnosti dodijelilo prigodnu plaketu. Dan kasnije, u povodu 98. rođendana kluba, Torcida je otvorila izložbu fotografija, a u nedjelju su u Vukovaru donirali deset obitelji sa ukupno 88.000 kuna, koje su navijači prikupili u akciji "Torcida za Vukovar".
- Već dugo vremena pokušavamo promijeniti negativnu percepciju nas kao navijača i te akcije su samo dio onoga što i inače radimo – pojasnio je glasnogovornik Torcide Dado Lelas i dodao kako se nada da će ih političari konzultirati i tijekom izrade Zakona o navijačima.
- Nismo protiv Zakona o navijačima ali ono što je za sada predloženo u mnogim segmentima se kosi sa ljudskim pravima i to treba mijenjati. Derbi je pred vratima i svi se pitaju hoće li proteći u mirnom i sportskom ozračju, hoće li biti bakljada koje će ometati utakmicu. Baklji će uvijek biti, to se ne može spriječiti. No ono što je bitno je da se baklje ne bacaju u teren. Postoji inicijativa da se tijekom derbija niti jedna baklja sa sjeverne tribine ne baci u teren i nadam se da ćemo je uspjeti provesti – najavio je Lelas.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nogometas05 16.02.2009.

    Ne treba niti jednu baklju upaliti!!a ovo za bacanje u teren se podrazumijeva..ali evo ja ulazem 1000kn da ce baciti barem 5...

  • JAX 16.02.2009.

    muahahahahha to je kao da ce sibenik ili slaven bit prvaci

  • 11 BILI 16.02.2009.

    peguy7 ne samo to, lipo je procitati i ovo da nece bacit nista na travnjak ako tako bude sve pohvale torcidi a bolji neka pobjedi. .. mirni1 daj smiri se malo,vidicemo u nedilju ko ce se veseliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare