To je to što me zanima!

Torcida palicama u Zagrebu napala Zenitove navijače?

Dvojica Rusa u dobi od 34 i 36 godina prošli su s lakšim ozljedama nakon što su ih u Radićevoj ulici u Zagrebu napali nepoznati počinitelji. Neslužbeno se radi o Torcidi
Vidi originalni članak

Nepoznati su razbojnici u petak navečer oko 22.30 sati u centru Zagreba napali dvojicu Rusa u dobi od 34 i 36 godina. Skupina huligana je u Radićevoj ulici napala Zenitove navijače koji su se u tom trenutku vozili automobilom, izvjestila je zagrebačka policija.

Napadači su spremno dočekali Ruse, pošpricali ih suzavcem te ih potom napali palicama te rukama i nogama. Žrtve su prošle s lakšim ozljedama te im je pružena pomoć. Vandali su im otuđili novac, dokumente i fotoaparat, a šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Neslužbeno se radi o navijačima Hajduka, konkretnije Torcide koji su spremili osvetu Zenitovim navijačima koji su splitskim navijačima nedavno spremili 'sačukušu' dok je Hajduk gostovao u Sankt Petersburgu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • poemsoul 07.11.2010.

    Ahahahaha Koja sprdacina! Pa ovo nema ni u kupusovom listu! Necu se ponavljat jer vec su ljudi naveli sve, ali sta je, nakon onog sra_a u Rusiji, ja mislim da bi prvo svaki Hrvat, a onda i svaki clan Torcide ili bar navijac Hajduka, potpisao "zasluge" za taj napad! Jer, budimo realni, zasluzili su nakon onog. Svaka cast Torcidi na korektnom navijanju bez incidenanta!

  • satpan 07.11.2010.

    ne mogu vjerovat kolika su nastojanja pojedinaca da se Torcida pokaže u najgorem svjetlu ali ovo je stvarno pucanj u prazno.

  • razumni...not 07.11.2010.

    bio sam tamo,to se dogodilo u radicevoj ulici znaci odmah pokraj trga,nije bila torcida nego par idiota kaj su se napila

Komentiraj...
Vidi sve komentare