To je to što me zanima!

Torcida postrojila hajdukovce nakon poraza od Slaven Belupa

Ogorčeni porazom, navijači Hajduka postrojili su igrače koji su nastavili crni niz i ponovno posrnuli. Porazom od Slavena ugrozili su najavljivani napad na naslov te se nalaze na šest bodova od Dinama, Rijeke i Osijeka
Vidi originalni članak

Hajduk je na gostovanju u Koprivnici kod Slaven Belupa izgubio (3-2) razočaravši njihove navijače koji su ih na kraju utakmice pozvali kako bi poslušali što im imaju za reći. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
- Na Staroj plinari zastava vijori i ona govori, 'bijeli' su najbolji - dugo je pjevala Torcida u pjevali navijači Hajduka uz razvijanje transparenta s porukom "Stare melodije bude memorije", ali u Koprivnici su doživjeli povratak u realnost.

- Utjecao je na nas taj (rani) gol, a onda smo dobili i drugi. Bilo je teško prvo poluvrijeme. Dolazili smo u protivničku trećinu, ali nismo stvarali prilike. Drugo poluvrijeme bilo je lov, kad smo zabili prvi mislili smo da možemo do preokreta ali nismo uspjeli. Četiri utakmice bez pobjede? Jako loše razdoblje. Nije bitno što se dogodilo ranije, moramo se vratiti što prije - rekao je trener Hajduka. 

'Bili' su u posljednje tri utakmice (Šibenik, Gorica, Slaven) osvojili samo bod, a trenutačno se nalaze na četvrtom mjestu ljestvice s ukupno osvojenih 21 bodova. 

Slavenu je ovo bila druga pobjeda u prvenstvu, a Hajdukovci su ovim porazom ozbiljno ugrozili najavljivani napad na naslov. 

Dinamo kao vodeći uz utakmicu manje od Hajduka ima 27 bodova , isto kao i Rijeka i Osijek, a Lokomotiva i Gorica s po 18 bodova opasno prijete poraženoj momčadi Jensa Gustafssona. 

Idi na 24sata

Komentari 210

  • Sasa555 02.11.2021.

    Bili su vam krivi HNS,Mamic,suci...tko vam je sad kriv

  • Mostić_1 01.11.2021.

    Uprava kluba mora zaštititi dostojanstvo tih mladića. Kakvo postrojavanje pred tom pijanom i drogiranom bagrom! Svaki normalan navijač koji se nađe uz njih osjeća se užasno.

  • kajzanavek 01.11.2021.

    Kužim da se moraju ulici i ovim bezposličarima pokoravat, jer su na to pristali. No nemrem retmet kak mogu s njima sklopit ugovor?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare