To je to što me zanima!

Torcida se odaziva pozivu u pomoć. Preselit će bolnicu!?

Članovi Torcide pomoći će u zahtjevnom zadatku preseljenja bolnice Križine u prostorije bolnice na Firulama, kako bi se oslobodili prostori za prihvat svih zaraženih iz četiri dalmatinske županije.
Vidi originalni članak

U kriznim situacijama Torcida je redovito u prvim redovima! Tako je bilo u Domovinskom ratu, tako je bilo za vrijeme poplava u Slavoniji, tako je bilo i za nedavnih katastrofalnih požara u okolici Splita i brojnih drugih akcija u kojima su navijači prvi priskakali u pomoć. Očito je da će tako biti i sada kada nam svima prijeti opasnost od pandemije korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čelnici kluba navijača Torcida stavili su sve navijače na raspolaganje gradu Splitu i cijeloj Hrvatskoj, a danas su dobili poziv da se pripreme za zahtjevan zadatak preseljenja bolnice Križine u prostorije bolnice na Firulama, kako bi se oslobodili prostori za prihvat svih zaraženih iz četiri dalmatinske županije.

- Torcida se stavila na raspolaganje državi i gradu u borbi protiv epidemije i danas smo dobili poziv za pomoć. Zadatak nam je preseljenje kompletne bolnice Križine na Firule! Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i grad. Idemo još jednom pokazati našu snagu i sposobnost kada je najpotrebnije! Danas tijekom dana ćemo javljati detalje, a vi već možete pripremiti ljude i dignuti cili kvart i ekipu. Ovo je dužnost svakoga od nas! ZOVI SAMO ZOVI!!!! Život za Hrvatsku – objavili su iz Kluba navijača Torcida.

Pomoć sugrađanima ponudio je putem društvenih mreža i ogranak Torcide iz Metkovića:

Stavljamo do daljnjeg sve svoje članove na raspolaganje starijim i nemoćnim osobama grada Metkovića i uže okolice,ukoliko znate nekog' tko nije u mogućnosti zbog GODINA ili ZDRAVSTVENOG STANJA otići do dućana,te nekog tko pripada RIZIČNOJ SKUPINI ljudi i ne može izvršiti osnovne obveze zbog straha od zaraze,molimo vas da nas beskompromisno kontaktirate povodom toga u inbox stranice.
NI'KO SE U OVIM VREMENIMA NE SMIJE OSJEĆATI SAM!!

Idi na 24sata

Komentari 94

  • 19.03.2020.

    Brat uz brata Hrvat uz Hrvata

  • rothmans 17.03.2020.

    ne vjeruj turcima ni kad darove nose!!

  • nostradamus 16.03.2020.

    Bravo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare