To je to što me zanima!

Nova sramota: Torcidaši se u Latviji potukli sa zenitovcima

Prema pisanju latvijskih medija, u tučnjavi navijača Hajduka i Zenita ozlijeđen je policajac, a 8 torcidaša je uhićeno. Gosti su priredili incident i pred stadionom
Vidi originalni članak

Iako je Hajduk, unatoč porazu od Skonta, napravio dobar posao u Rigi, plasiravši se u 3. pretkolo Europske lige, isto se ne može reći za grupu navijača, koji su ih došli u četvrtak bodriti u Latviji. Uoči utakmice protiv latvijskog prvaka Torcida se sukobila u centru Rige s navijačima ruskog Zenita.

Kako latvijski mediji javljaju, u tučnjavi je jedan policajac ozlijeđen, a osam torcidaša je uhićeno. Bio je to novi okršaj dviju navijačkih skupina, u kojem je Torcida tražila 'revanš' za napad u St. Petersburgu prije dvije godine u Europskoj ligi. Navodno je tučnjava bila dogovorena.

Incident s torcidašima dogodio se i pred stadionom jer je grupa od 100-tinjak navijača Hajduka htjela ući na sektor s domaćim navijačima, no to im nije uspjelo te ih je policija prepratila na gostujuću tribinu, dok za vrijeme utakmice nije bilo izgreda.

Protiv uhićenih slijedi kazneni postupak te im prijeti zatvorska kazna.

Idi na 24sata

Komentari 219

  • sir Oliver_2 28.07.2012.

    purgeri zasto ste ljubomorni, uvik pricate da ste bolji, jaci, ludji a na tribinama vas nema, navijanje nula, koregrafije nemate, pirotehnika nikakva,torcida je za vas izmislila navijanje.....vas problem je sta vise mrzite Hajduk nego sta volite svoj klub dok kod nas je obrnuta situacija sta govore brojke na poljudu i gostovanja....i da smo dobili batine sta neznaci da jesmo, mi smo otisli gore i bodrili nas klub....u Italiji ce opet bit 5000 torcide minimalno a znamo da cemo izgubit, vas toliko nema ni doma.....Nikad necete bit ko mi, to znate i sami al necete da priznate....navijacka skupina u gradu od 250 000 ijada judi napravi proslavu kakvu svit jos vidio nije i vi imate obraza rec da ste bolji od nas...vi ste jedna velika sramota svom klubu i gradu !!!!

  • drmm 28.07.2012.

    Dobri stari Goli otok,bio je mjesto...gdje su se nekad takvi neradnici preogajali...pa im nisu padale na pamet,dogovorene tučnjave...!!!

  • libeluli 28.07.2012.

    Kakva je to novina, to je poznata stvar, a izvanredna je vijest kada se ne dogodi... samo naprijed da nas kompletno već jedanput izbace iz Europe, jer tamo po svemu ne pripadamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare