To je to što me zanima!

Torcida želi na Poljud, Brbić ju smiruje: "Bez radikalnih ideja"

U subotu Hajduk igra na Poljudu protiv Zagreba, a Torcida organizira veliki prosvjed protiv Hrvatskog nogometnog saveza. Predsjednik Hajduka ne želi nikakve izgrede
Vidi originalni članak

Hajdukova žalba na odluku da i protiv Zagreba mora igrati bez publike brzo je odbijena, što znači da bi Poljud opet trebao biti prazan. Trebao, jer se pojavila opcija po kojoj će Torcida s prosvjeda protiv HNS-a doći na susret protiv Zagreba

- Apeliram na navijače da se suzdrže od radikalnih ideja, da se suzdrže od nasilnog ulaska na stadion - rekao je Marin Brbić. 

- Već smo i prije znali da ćemo igrati bez gledatelja, nema nikakvih dramatičnih promjena. Navijače molimo da budu dostojanstveni na skupu za ravnopravnost u hrvatskom nogometu, da ih na prosvjedu bude što više, ali da sve prođe bez mrlje - zaključio je predsjednik Hajduka. 

Hajduk se nadao da će žalbom omogućiti navijačima ispune Poljud, a nadu su čelnici kluba temeljili na činjenici da nisu bili organizatori utakmice u Zadru, što je isti argument koji je HNS imao u vezi nereda u Milanu. Kazna je ostala, Hajduk opet mora igrati pred praznim tribinama. 

Idi na 24sata

Komentari 206

  • hajduk11 28.11.2014.

    Argument je bio Brbiću ne izjave HNS mafije nego činjenica da za puno gore stvari je drugi klub kažnjavan sa 5 do 10 tisuća kuna i tu izjavu imate na press konferenciji u nedjelju.

  • centarfor 28.11.2014.

    .drmm,.....ma briga mene tko vodi dinamo,važno je da smo prvaci hrvatske. Po tvojoj logici nije bitno ni da li kupujete suce (pokušajte u Europi) glavno da ste prvaci. Pri tome nisam rekao da kupujete suce, oni se sami plačaju.

  • centarfor 28.11.2014.

    Ne znam zašto Hajdukovci tvrde da imaju više publike na stadionu kada im od 01.08. nije došao niti jedan gladatelj a na stadionu u Maksimiru ih je ukupno bilo preko 200. Sada kad su opet otišli iz Europe biti će ih još manje. Inače podržavam da Torcida uđe na stadion i bude na utakmici ali mi se čini da utakmice i neće biti. A što se tiće kazne, pa tko ih je**. Bojim se da će biti "cirkusa" na relaciji sjever-jug a to nam sigurno u ovoj situaciji ne treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare