To je to što me zanima!

Skandalozna poruka Torcide igračima: "Dobit ćete batine!"

Igrači su bili baš jako žalosni. Imate pravo komentirati to kako hoćete, ali ja neću, rekao je Špaco o skandiranju Torcide nakon što se igrači nisu htjeli vratiti pred njih
Vidi originalni članak

Hajduk je odigrao 2-2 protiv Zadra , ali je spašavao živu glavu na svom terenu. Gosti su vodili 2-0, a Hajduk se vratio u drugom dijelu. Na poluvremenu i nakon utakmice navijači na Poljudu žestoko su izviždali svoje ljubimce. Nakon susreta su ih izvrijeđali i sramotnim skandiranjem zaprijetili da će dobiti batine.

Torcida je nakon utakmice dvaput zvala igrače da se vrate pred sjevernu tribinu, a kad su vidjeli da se ovi neće vratiti treći put, skandirali su im: "Dobit ćete batine!". Igrači su nakon utakmice došli pred Torcidu i zapljeskali im. S druge strane su dobili uvrede. Torcida ih je zvala i drugi put. Ovoga puta igrači su došli na tartan stazu i ponovno zapljeskali, okrenuli se i otišli. A navijači su ih pozvali na razgovor i treći put. Ovoga puta igrači su ih ignorirali pa je uslijedila prijeteća poruka.

- Igrači su bili jako žalosni. Ali baš žalosni. Sad, imate pravo komentirati to kako hoćete, ja neću - rekao je Špaco Poklepović o sramotnom skandiranju Torcide.

Sad su im dica kriva

Ne znamo kako su na ovu Torcidinu poruku reagirali Hajdukovi tinejdžeri Andrija Balić i Nikola Vlašić, ali sigurno im nije bilo svejedno. Oni su najmanje krivi što Hajduk ne može složiti pravu akciju protiv fenjeraša u ligi i što je Zadar protiv njih u prvom dijelu izgledao kao minhenski Bayern u gostima kod Freiburga.

Izgubili su navijači "bilih" živce lošom predstavom Hajduka pa su svojim ljubimcima nekoliko puta tijekom utakmice poručilii: "Igrajte p***"" te "Vi niste Hajduk".

Navijači Hajduka pljeskom su pozdravili Dragu Gabrića koji je zabio vodeći gol za Zadar i morao je van zbog ozljede. Pljesak je u drugom dijelu dobio još jedan igrač Zadra, Lovre Čirjak , nakon lijepog driblinga i udarca lijevom nogom.

Idi na 24sata

Komentari 315

  • superr 03.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • luna5 02.03.2015.

    to je samo nasa kultura

  • El Tractor 02.03.2015.

    Prodajte klub ozbiljnim zainteresiranim ulagačima, a ne ovako prititi,a sutra davati priopćenje za medije da je to bila samo šačica huligana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare