To je to što me zanima!

Torino slavio, Vlašić zabio prvi gol! Remi Juvea i Rome...

U 17. minuti utakmice Vlašić je sa sedam-osam metara pucao prema domaćim vratima, a stoper Cremonesea Bianchetti je u pokušaju izbijanja lopte metar ispred linije sam ugurao loptu u mrežu
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac veznjak Nikola Vlašić najzaslužniji je za vodeći gol Torina koji je u susretu 3. kola talijanskog nogometnog prvenstva kao gost svladao Cremonese sa 2-1 (1-0).

U 17. minuti utakmice Vlašić je sa sedam-osam metara pucao prema domaćim vratima, a stoper Cremonesea Bianchetti je u pokušaju izbijanja lopte metar ispred linije sam ugurao loptu u mrežu. Iako Bianchetti nije imao kontrolu nad loptom koja je ionako išla u mrežu, Talijani su prvo gol pripisali stoperu Cremonesea, ali nakon utakmice ipak je pripisan Vlašiću kojemu je to tako prvi gol u dresu 'bikova'.

Gol pogledajte OVDJE

Na 2-0 povisio je Radonjić u 65. minuta, da bi poraz domaćih ublažio Sernicola u 80.

Vlašić je odigrao čitav susret za Torino koji pod vodstvom Ivana Jurića odlično stoji, nakon nepotpuna tri kola je na vrhu ljestvice sa sedam bodova, koliko imaju i rimski klubovi Lazio i Roma.

Roma je uspjela osvojiti bod na gostovanju u Torinu kod Juventusa odigravši 1-1. Domaće je fantastičnim slobodnim udarcem u vodstvo doveo Vlahović već u 2. minuti, a iako nadigrana Roma je uspjela poravnati kada je Abraham glavom iz gužve uspio poentirati u 69. minuti.

Juventusu je ovo drugi uzastopni remi pa je sada šesti s pet bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • No.Name. 27.08.2022.

    Nadam se da će se zbog svojih izjava i mržnje prema Dinamu, koji je prvenstveno hrvatski klub, ozljedit da ne zaigra ozbiljan nogomet vise nikad, a i ne razumijem izbornika koji zove igraca koji mrzi hrvatsko, prvenstveno moras bit domoljub, a ovaj to nije, zelim mu sto kracu karijeru, i sto tezu ozljedu. Pozdrav njemu i sestri

  • 27.08.2022.

    vidimo se na SP nikola

  • kicovz 27.08.2022.

    sa time je cementirao početno mjesto u reprezentaciji, jel tako izbornik?

Komentiraj...
Vidi sve komentare