To je to što me zanima!

Tornado tražio ostavke uprave, KK Zadar je pobijedio Šibenik

Zadar je na Višnjiku bio bolji od Šibenika 80-76, a Tornado je uoči utakmice prosvjedovao protiv uprave kluba. Navijačka skupina Zadra traži ostavke zbog stanja u klubu...
Vidi originalni članak

Zadar je u dalmatinskom derbiju na Višnjiku pobijedio Šibenik 80-76. Ključna je bila druga četvrtina koju su Zadrani dobili 20-12. Utakmica je imala vruću najavu na Narodnom trgu u Zadru gdje su navijači tražili promjene u klubu.

"Nek se gaće tresu odgovornima za ovakvo stanje"

Navijačka skupina KK Zadra nakon teških poraza od Zvezde (-37) i Cedevite (-58) zatražila je ostavke odgovornih za ovakvo stanje u klubu.

- Tornado traži odlazak odgovornih za ovo što se događa počevši od vrha Nadzornog odbora sa svim članovima, a tražimo i ostavke direktorskog dvojca. Voda je došla do grla, vrijeme je za promjene. Klub tone sve dublje, rezultatski i financijski, predstečajna nagodba je prošla, ali nad klubom je i dalje Fibina blokada...

- Marketning je na nuli, igračka pojačanja su promašena, a vodi nas trener koji nije vodio ni jedan seniorski klub. Dosta je krađe, bogaćenja na račun kluba i laganja. Nek se tresu gaće odgovornima za ovo - stoji u priopćenju Tornada.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zagro 15.10.2016.

    za razliku od dhebila iz splita tornado želi počistiti svoje dvorište,podrška tornadu...

  • tomica18 15.10.2016.

    A vidi ovog na trecoj slici sa tri prsta

  • 1965 15.10.2016.

    i bilo kad i bilo gdjeeee..

Komentiraj...
Vidi sve komentare