To je to što me zanima!

Toronto na korak do povijesnog uspjeha! Pobjeda do NBA finala

U petoj utakmici Toronto Raptorsi su pobijedili 105-99 Milwaukee Bucksa u finalnoj seriji Istoka. Kawhi Leonard je zabio 35 koševa uz devet asistencija i sedam skokova
Vidi originalni članak

Toronto Raptorsi poveli su 3-2 protiv Milwaukee Bucksa u finalnoj seriji Istoka i na korak su do NBA finala!

U petoj utakmici su pobijedili 105-99 predvođeni odlično raspoloženim Kawhijem Leonardom koji je zabio 35 koševa uz devet asistencija i sedam skokova. Briljantan je bio Fred VanVleet koji je s klupe zabio čak sedam trica i tako osigurao Torontu 21 poen.

Utakmica je bila puna preokreta, a Milwaukeeju nije bio dovoljan ni Giannis Antetokounmpo koji je imao 24 poena, šest skokova i isto toliko asistencija. Greek Freak je u završnici utakmice zbog ozljede gležnja morao izaći s parketa, a vratio se 26 sekundi prije kraja, prekasno da pomogne svojoj momčadi. 

Giannis je u pet finalnih utakmica ukupno zabio 115 koševa, a učinak poput njegovog nije imao nitko još od 2003. godine i Tima Duncana.

Toronto je na korak do svog prvog povijesnog NBA finala, a ako uspiju bit će to najbolji klupski rezultat u 24-godišnjoj povijesti. Šesta utakmica finala igra se u noći sa subote na nedjelju u Kanadi.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 24.05.2019.

    odlično su odigrali milwaukee me razočarao sumnjam da ce pobijedit u torontu, s ovakom lošom igrom...

  • krupa 24.05.2019.

    Gledao tekmu, dobra, opasan je Toronto, ima širinu, a leonard je zvijer, imaju bolji skor od GS-a u regularnom dijelu, onda vjerojatno i prednost domaćeg terena ako pobijede Buckse, lijepo igraju, brzo u napadu, a dobra obrana, jaka klupa!

  • Sumpy7 24.05.2019.

    Jedino ja sam govorio Toronto u 7, dok ste vi pametni govorili kako se grka nemoze zaustavit kako je najbolji igrac lige haha, Toronto nece uzet vise od jedne tekme. A gdje su sad? Ide se u Kanadu rjesit ovih jelena u 6. da se nebi u 7. slucajno provukli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare