To je to što me zanima!

Torres ostaje: Liverpool je najbolji klub u Engleskoj...

Moja odanost Liverpoolu jednaka je kao i onoga kad sam za klub potpisao, rekao je Fernando Torres i okončao sva nagađanja oko odlaska
Vidi originalni članak

Fernando Torres ostaje u Liverpoolu. Napadač 'furije' izjavio je za službenu stranicu kluba da njegov ostanak u klubu uopće nije došao u pitanje.
- Moja odanost i vjernost klubu i navijača ista je kao i onoga dana kad sam i potpisao ugovor - rekao je 'El Nino'.
Ključ ostanka najboljeg Liverpoolov napadača leži u novom menažderu Royu Hodgsonu koji ga je uspio uvjeriti da 'redsi' mogu ispuniti njegove ambicije.
- Iznimno mi je drago što me Roy posjetio tijekom moga odmora. Objasnio mi je svoje planove i što očekuje od mene. Nadam se da se radi o čovjeku koji će ispuniti Liverpoolove ciljeve i stvarno se radujem suradnji s njim - kaže Torres kojega samo naslovi mogu zadržati u klubu.
Čelnici kluba dovođenjem Joea Colea dali su do znanja Manchester Unitedu i Chelseaju da misle ozbiljno. No, za naslov koji čekaju i predugo trebat će im još nekoliko klasnih igrača.
Spasitelj bi im se mogao ukazati u liku kineskog miljardera Kennyja Huanga koji se sprema kupiti Liverpool. Vlasnik hongkonške investicijske kompanije QSL namjerava preuzeti dug Liverpoola od 237 milijuna funti, a namjerava dovesti i najveće zvijezde na Anfield.
Mogu li nestrpljivi navijači napokon dočekati svijetlo na kraju tunela?

Idi na 24sata

Komentari 7

  • borna1983 03.08.2010.

    reka onaj kinez da mu nece biti problem dovesti messia na anfild

  • lux_reds1892 03.08.2010.

    Prošle sezone smo dobrano zasrali ali ne i ove, ove sezone će se igrači iskupiti za onu prošlu barem jednim trofejem. Samo molim Boga da nas onaj blaženi Kinez kupi i otera one Amerikance. TOM+GEORGE=THANKS, BUT NO YANKS!!!!!!!!!!!!! YNWA iz Đakova!!!!!!!!!

  • fisherman 03.08.2010.

    his armband proved he was a RED, torres, torres!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare