To je to što me zanima!

Torres ponovno 'jaše': Volej s 10 metara poslao lijevom beku

Čekao je centaršut s lijeve strane, i dočekao ga na nekih 10 m od gola, a onda volejem iz skoka pokušao zabiti. Umjesto u gol, lopta je otišla odakle je i poslana
Vidi originalni članak

Nekada jedan od najboljih napadača na svijetu briljirao je u dresovima Atletico Madrida i Liverpoola, no nakon jednog od najvećih i najkontroverznijih transfera u londonski Chelsea 2011. godine, Fernando Torres postao je sinonim za katastrofalnog napadača i realizatora. Prelaskom u talijanski Milan 30-godišnji Španjolac nastavlja nasmijavati brojno gledateljstvo. 

U osmom kolu Serie A na San Siro je stigla Fiorentina. Milan je poveo u 25. preko De Jonga, a izjednačio je Iličić u 64. minuti utakmice. U 80. je trener Filippo Inzaghi na teren umjesto Meneza poslao Torresa, a ovaj je, umjesto da donese pobjedu, šest minuta kasnije nasmijao nešto manje od 40.000 gledatelja u Milanu

Čekao je Torres centaršut s lijeve strane, i dočekao ga na nekih deset metara od gola, a onda volejem iz skoka pokušao zabiti gol. Umjesto u mrežu, lopta je otišla praktički na isto mjesto odakle je i poslana. Zaista je nevjerojatna transformacija Torresa, koji se od jednog od najubojitijih napadača pretvorio u glavnog glumca rubrike 'vjerovali ili ne'. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • punisher_3 28.10.2014.

    ovi u milanu su se bas usrecili s njim hahaha

  • CFC1 28.10.2014.

    Ne opravdavam torresa, on je davno ispao iz forme. Ali ja vama postavljam pitanje, ovaj nabac s lijeva je bilo teško dohvatit, a kamoli očekivati da će ga uputiti prema golu i zabiti gol. Da je to učinio bio bi gol godine. Mišljenja sam da ovakav nabac i poluvolej mogu izvesti dva-tri igrača na svijetu. Tu bi prije svega stavio ibrahimovića i mozda ronalda. Tako da, definitivno se nije toliko obrukao kao što se znao obrukati kad promaši prazan gol.

  • dobro jutro 28.10.2014.

    Tores sutra igra od prve minute,naredba direktno od Berlusconija

Komentiraj...
Vidi sve komentare