To je to što me zanima!

Torsten Frings (34) na kraju sezone završava karijeru

Kapetan Werdera odigrao je ukupno 392 utakmice, braneći boje Borussije D., Bayerna i Werdera. U dresu njemačke reprezentacije ima 79 nastupa i 10 golova
Vidi originalni članak

Torsten Frings (34), bivši njemački nogometni reprezentativac, potvrdio je u izjavi za Kreiszeitung da će na kraju aktualne sezone ne samo napustiti Werder, već i okončati svoju karijeru...

- Ušao sam u 35. godinu života. Ne želim više dalje, dosta mi je. Razmišljao sam o ovome već dugo vremena – objasnio je Frings svoju odluku o kojoj je već obavijestio klupsku upravu, kao i trenera Thomasa Schaafa.

U elitnom razredu njemačkog nogometa kapetan Werdera je odigrao ukupno 392 utakmice, braneći boje Borussije Dortmund, Bayern Münchena i Werdera. U dresu njemačke reprezentacije skupio je 79 nastupa i upisao deset golova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Luka_Modric_14 27.02.2011.

    NIĆ NE VALJA

  • Isco16 27.02.2011.

    meni jedan od najboljih zadnjih veznih u Njemackoj u zadnjih 20 godina . šteta što ga se Bayern bio odreko mogo je još vecu karijeru napravit , al opet kapa do poda , u srce mi je ušo 2006. na svjetskom onaj topovski udarac protiv Kostarike uh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare