To je to što me zanima!

Totalni kaos u Francuskoj: Evra i suigrači ne treniraju

Na treningu su se zakačili Evra i kondicijski trener koji je istrgnuo akreditaciju s vrata pa napustio teren. Na poziv kapetana Evre isto su učinili igrači
Vidi originalni članak

Muke po Francuskoj se nastavljaju. Nakon što su izgubili od Meksika, posvađali su se Nicolas Anelka i izbornik Raymond Domenech. Anelka ga je opsovao pa ekspresno izletio iz reprezentacije. No, ni tu nije stalo.
Uoči utakmice s domaćinom, Južnoafričkom Republikom, igrači su odbili trenirati. Naime, u nedjelju su se na treningu 'zakačili' kapetan Patrice Evra i kondicijski trener Robert Duverne. U verbalnoj prepirci kondicijski trener je istrgnuo akreditaciju oko vrata, bacio je na pod i napustio trening. Odmah za njim krenuli su i igrači na poziv Evre, igrača Manchester Uniteda. Ubrzo su se svi našli u busu na putu za hotel.
- Ovo je skandal za Francusku i za ove mlade ljude. Neprihvatljivo je da igrači ne žele trenirati. Meni se sve ovo gadi i što se mene tiče gotovo je, napuštam Savez - rekao je Jean-Louis Valentin, direktor reprezentacije, sad već bivši.
Francuzi još imaju teoretske šanse za prolaz u osminu finala, što bi bilo ravno senzaciji. Moraju se nadati da Meksiko i Urugvaj neće remizirati, a pritom sa što većom razlikom pobijediti JAR.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Horned Reaper 20.06.2010.

    sad Irci feštaju :)

  • hrvat20 20.06.2010.

    to vam je bozja kazna za onu ruku

  • loki_cro 20.06.2010.

    znaci tako se tera vodece iz savezu... marovicu gotovo je

Komentiraj...
Vidi sve komentare