To je to što me zanima!

Totalni nogomet u Budrovcima: Sedam golova, dvije polomljene noge, a Gošo se ničega ne sjeća

Marko Zetović iz Slavonije te Matej Rudnički iz Hajduka završili su u bolnici slomljene noge, a smjestili su ih zajedno u sobu tako da zafrkancije sigurno ne izostaje
Vidi originalni članak

NK Slavonija i NK Hajduk Široko Polje odigrali su ljepoticu u Budrovcima u 19. kolu 2. ŽNL, a gosti su slavili 4-3.

Domaćin je poveo, gost okrenuo do poluvremena pa u drugom i povećao prednost. Slavonija smanjuje ubrzo smanjuje zaostatak, ali gosti pred kraj utakmice ponovno odlaze na dva gola prednosti te je domaćin duboko u sudačkoj nadoknadi uspio popraviti dojam. U domaćem su sastavu zabili Kladarić, Jurić i Klepo, dok su se među pobjednicima u strijelce upisali Gurdon hat-trickom te Labak pobjedničkim golom.

MARKI GOBIN VIDEO Pogledajte fenomenalne golove 'zadarskog Juninha'

To je lijepi dio sportske priče, a u onom tužnijem su dva igrača slomila nogu! Naime, prvo je Marko Zetović iz Slavonije napustio igru u 54. minuti, dok je Hajdukov Matej Rudnički izašao u 90. U igru je ušao tek nekoliko minuta ranije, pa je više nego očito da se nije dobro zagrijao prije ulaska u igru.

No, i nakon nesreća momci su pokazali osmijeh na licu, a zajedno su smješteni i u bolničku sobu tako da bez sumnje zafrkancije u njoj ne nedostaje.

Facebook stranica "Nogometne Ikone" objavila je sliku vidno raspoloženog dvojca, a u prepisci razgovora nepoznatih ljudi jedan je napisao:

- Budrovci-Široko Polje, derbi za prvo mjesto 2. Županijske. Dva loma noge. Na slici fali Gošo kojeg su nokautirali i ničeg se ne sjeća. 

Objavu je preko svojeg Facebook profila prokomentirao NK Slavonija iz Budrovaca.

Gošo je dobro. Sve vas pozdravlja! p.s. Brz oporavak dečkima - napisali su i dodali prigodne emotikone.

KAKAV KAOS Video iz Srbije: Miješalica radi, lopta stoji, nogometaši se tuku

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zelemamaje 09.04.2021.

    Ovo je SPORT?!?!? Dodite malo u kvart da vidite nogomet i basket kako se igra, ako nije kamen poletia nismo ni igrali. Đane protiv alkosa itd.

  • imal' tanje? 09.04.2021.

    Zavrsili su u bolnici sa lomom nogomet... pa kako da uopce citam dalje clanak?! 🤦🏻‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare