To je to što me zanima!

Tottenham će Chelsea i United prijaviti FIFA-i zbog Modrića?

Ne prestanu li medijskim špekulacijama puniti glavu Luki Modriću, iz Tottenhama su premierligaške rivale Chelsea i Manchester United spremni otići prijaviti Fifi
Vidi originalni članak

U londonskom klubu smatraju da dva najbolja engleska kluba ne igraju po pravilima kad je njihovo zanimanje za hrvatskog veznjaka u pitanju. Predsjednik kluba Daniel Levy stoga im je jasno i glasno zaprijetio prijavom FIFA-i, koja brani direktno vrbovanje igrača pod ugovorom, bez službeno poslane ponude ili nakon njezina odbijanja.

- Ako klubovi veličine Manchester Uniteda ili Chelseaja ponude Luki nogomet u Ligi prvaka i veliku plaću, morate biti naivni da ne pomislite kako će mu to zavrtjeti glavu. No, predsjednik me uvjerio da ne želi ovog ljeta prodati niti jednog igrača ni pod kojim okolnostima. Zato je u redu da svima poručimo kako nismo sretni nepoželjnom pozornišću i neprekidnim šprekulacijama oko Lukina odlaska – rekao je trener Tottenhama Harry Redknapp nastavivši:

- Rekao sam nebrojeno mnogo puta da je Modrić nezamjenjiv, te da bi totalna katastrofa bila pustiti ga da ode. Moramo jačati momčad za sljedeću sezonu želimo li se boriti za Ligu prvaka a ne slabiti je. Svi naši izravni konkurenti, koji su prošlu sezonu završili ispred nas, jačaju svoje momčadi.

- Trebaju nam još trojica vrhunskih igrača za velike stvari. Znam da takve nije lako pronaći i da oni nisu jeftini, ali moramo se kretati u tom pravcu ako smo klub s ambicijom. Također, moramo prorijediti momčad prodajom nekih igrača – zaključio je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dragooo 12.06.2011.

    pod broj 1, L'pool i ManU su najbolji engleski klubovi, Chelsea je klub kao Man City koji bi bez silnih milijuna samo bili klub koji se bori za izlazak u Europu. pod broj 2, zašto se ne prijavi i Man City? Očito da im odgovara 35 mil. pa ovako samo žele odvratiti pozornost od mogućeg transfera. pod broj 3, Luka je superkvalitetan igrač, ali zaboli mene neka stvar šta je rekao tamo neki skaut, trener, kosač trave o njemu, ako će on i dalje igrati toplo -hladno za repku. Protiv Gruzije najbolji, protiv Francuske izgledali kao da imamo igrača manje. Zajebi ti to. Želim mu svu sreću u karijeri, al repka mora biti na 1. mjestu !

  • 12.06.2011.

    Za sve koji pljuju Luku Modrića, nek si malo pogledaju što kažu stručnjaci o njemu. Samo da kažem, visoko cijenjeni skaut među svim europskim velikim klubovima, Tor Kristian Karlsen je rekao sljedeće. Da je Luka Modrić jedini igrač u svijetu koji bi mogao igrati za Barcelonu, a da ih ne oslabi niti u jednom segmentu njihove igre. Na poziciji centralnog veznog. A za takvo nešto izjavit moraš imat al ono, full detaljne analize igrača. Ako to nije kompliment, onda neznam što je. Zato ne shvaćam koji je cilj pljuvanja Luke Modrića, naš je, vani ga cijene, jedino kod nas ima jalnih ljudi koji komentiraju, a niti ne shvaćaju nogomet

  • ninja-vk 12.06.2011.

    luka je jedan od majboljih igraca na svojoj poziciji i jako puno vrijedi samo i vidi se da ga trener neda samo iz tog razloga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare