To je to što me zanima!

Tottenham do 91. minute imao vrh ljestvice pa ostao bez ičega

Činilo se kako će Spursi preuzeti vodeće mjesto jer su 87 minuta imali prednost na gostovanju kod Wolverhamptona, a onda su u šest minuta nadoknade primili dva komada
Vidi originalni članak

U prvom susretu 12. kola engleske Premier lige veliku su pobjedu ostvarili nogometaši Wolverhamptona koji su s 2-1 svladali Tottenham.

Tottenham je poveo već u trećoj minuti golom Brennana Johnsona te je vodio sve do 91. minute. Novom pobjedom Tottenham je opet mogao preuzeti prvo mjesto na ljestvici, ali ne da nije uspio u tome, već je ostao bez ičega na ovom gostovanju.

Vodeći gol Tottenhama pogledajte OVDJE.

U 91. minuti je džoker s klupe, Španjolac Pablo Sarabia, odlično primio ubačaj i još ljepše okončao akciju golom za 1-1, a potom je u 97. Sarabia asistirao, a gol za 2-1 Wolverhamptona postigao Lemina.

Golove za preokret Wolverhamptona pogledajte OVDJE i OVDJE.

Tottenham je upisao drugi poraz u sezoni te je ostao na drugom mjestu ljestvice. Pobjeda je Wolverhampton podigla na 12. mjesto ljestvice.

Premier liga, 12. kolo:

  • Wolverhampton - Tottenham 2-1 (Pablo Sarabia 90+1, Lemina 90+7 / Johnson 3)
  • Arsenal - Burnley (16 sati)
  • Crystal Palace - Everton (16 sati)
  • Manchester United - Luton (16 sati)
  • Bournemouth - Newcastle (18.15 sati)

Ostatak utakmica ovog kola igra se u nedjelju, a parovi su Aston Villa - Fulham, Brighton - Sheffield United, Liverpool - Brentford, West Ham - Nottingham Forest i Chelsea - Manchester City.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • david111111 11.11.2023.

    Grčki trener jt bunker 1.0 i molit boga do 97me da ne primis gol i naravno uvijek ga primis..steta jer uz Lpool jedino je totenham bio sansa da se skine city..arsenal je vise nego smijesna klaunovska ekipa

  • MatijaKezele 11.11.2023.

    Nisu ni zaslužili išta, Wolvesi puno bolji bili

  • RREAL MADRID 11.11.2023.

    Klasični Tottenham. Uvijek mi je drago kad gube baš luzerski klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare