To je to što me zanima!

Tottenham nalik Portsmouthu, Redknapp želi dovesti Diarru

Harry Redknapp iako je trener Tottenhama čini se još nije prebolio Portsmouth. Još jedan bivši igrač tog kluba, peti po redu, na meti je Redknappa,. Radi se o Diarri
Vidi originalni članak

Menadžer nogometaša Tottenhama Harry Redknapp nakon suradnje u Portsmouthu ponovo želi francuskog veznjaka Lassanu Diarru u svojoj momčadi.

Pošto je prošle sezone u momčadi Josea Mourinha uglavnom ulazio s klupe defenzivni veznjak madridskog Reala, koji je prije tri godine pristigao iz Portsmoutha za čak 23 milijuna eura želi nazad na otok, no problem je visoka plaća koje se ne želi odreći.

U Madridu bi htjeli vratiti barem dio od odštete koju su platili za 26-godišnjeg Francuza i oni neće praviti problem Redknappu, no menadžer londonskog kluba ne želi prihvatiti Diarrinu plaću i tu je došlo do zastoja u pregovorima.

Očito je da je Redknapp bio vrlo zadovoljan momčadi koju je vodio na klupi Portsmoutha s kojom je osvojio i FA Cup, jer je na White Hart Lane već doveo nekoliko bivših "mornara" poput Petera Croucha, Nike Kranjčara, Younesa Kaboula, te Jermaina Defoea. Diarra će biti peti ukoliko pristane na manju plaću.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lotrab 06.08.2011.

    Priprema on odlazak Lukice!!!

  • The pope 06.08.2011.

    da dovede Lassa to bi bio odličan potez, on umjesto Sandra ili Palaciosa i Tottenham bi ličio na nešto...još da kupi napadača bilo bi dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare