To je to što me zanima!

Tottenham registrirao Ćorluku, City ne odustaje

Prema pisanju britanskih medija, Tottenham je vodstvu Premiershipa poslao dokument kojim je potvrdio dovođenje Vedrana Ćorluke
Vidi originalni članak

Iako su u oba kluba potvrdili da je Ćorluka prošao liječnički pregled i pristao na uvjete ugovora, Manchester City u posljednji je tren odlučio stopirati transfer. U Tottnehamu se zbog toga spremaju poduzeti legalno-pravne akcije, no teško da će im to pomoći. Manchester City još nije ispunio obrazac kojim potvrđuju prodaju Ćorluke, a dok oba kluba ne pristanu na transfer, disciplinska tijela su nemoćna.
Da je situacija u Manchesteru svakim danom sve gora, potvrđuje i želja trenera Marka Hughesa da vlasniku kluba uruči ostavku. On to još nije napravio samo iz poštovanja prema navijačima i igračima.
Bez obzira na objave iz Cityja, još je izvjesno da će Ćorluka završiti u Tottenhamu, Ireland u Sunderlandu i Johnson u Arsenalu. Prodajom trojice važnih igrača City bi namirio osnovne dugove i osigurao novac za plaće, no ujedno bi se toliko oslabio da bi uspjeh bio ako osiguraju mjesto na sredini tablice. A još prije nekoliko mjeseci najavljivali su borbu za Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare