To je to što me zanima!

Tottenham s tri gola do lagane pobjede u gostima kod Cardiffa

U posljednjoj utakmici na Novu godinu, Tottenham je s 3-0 pobijedio na gostovanju u Walesu. Harry Kane je zabio za vodstvo, rezultat je povisio Eriksen dok je zadnji gol zabio Son
Vidi originalni članak

U susretu 21. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je na gostovanju pobijedio Cardiff City sa 3-0 probivši se barem privremeno na drugo mjesto na ljestvici Premiershipa.

Spursi su sav posao obavili već u prvih pola sata utakmice postigavši sva tri gola. Među strijelce su se upisali Harry Kane (3), Christian Eriksen (12) i Son Heung-Min (26). U nastavku susreta gosti su rutinski sačuvali prednost osvojivši tri boda s kojima su preskočili Manchester City na drugoj poziciji.

Tottenham sada ima šest bodova manje od vodećeg Liverpoola, te bod više od Cityja kojeg u četvrtak očekuje veliki derbi na Etihadu protiv Liverpoola.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 54 boda, Tottenham ima 48, a Manchester City 47 bodova. Slijede Chelsea sa 43 i Arsenal sa 41 bodom.

U srijedu se igra još šest utakmica - Bournemouth - Watford, Chelsea - Southampton, Huddersfield Town - Burnley West Ham - Brighton & Hove Albion, Wolverhampton - Crystal Palace, Newcastle United - Manchester United, dok je u četvrtak na rasporedu derbi druge i prve momčadi, Manchester Cityja i Liverpoola.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • VOLBEAT 02.01.2019.

    Dobri su Spursi ove godine, trener odličan... Borit će se s Građanima za 2. mjesto... YNWA...

  • citalacvjerni 02.01.2019.

    Delle Ali je u nevjerovatnoj formi, istina pomalo bahat i arogantan,ali trenutno jedan od boljih igrača Premier lige

  • MarijanLončar 01.01.2019.

    Laganini

Komentiraj...
Vidi sve komentare