To je to što me zanima!

Tottenham se uključio u borbu za Carlosa Teveza

Momčad Luke Modrića i Vedrana Ćorluke se uključila u borbu za nezadovoljnog napadača Uniteda. Teveza žele i City, Chelsea, Real...
Vidi originalni članak

Argentinski napadač u dresu Manchester Uniteda Carlos Tevez želi napustiti United i što prije naći novi klub. Prema podacima s Otoka, zainteresiranih itekako ima. Kako u Premiershipu, tako i u ostatku Europe. Tevez je podcijenjen u momčadi Alexa Fergusona i želi se dokazati u Engleskoj te bi možebitna ponuda Real Madrida morala biti daleko izdašnija od onih koje bi ponudili klubovi iz najjače lige svijeta. Engleski mediji nakon Tevezove izjave da želi napustiti "vragove" među zainteresiranim su klubovima spominjali Everton, Manchester City, Arsenal i Chelsea, a prema posljednjim izjavama, želi ga i Harry Redknapp. Tottenhamov menadžer planira malo raščistiti svlačionicu i napraviti mjesta za veliko pojačanje. U "izlog" će gurnuti Romana Pavljučenka, Darrena Benta i Davida Bentleya, a dobije li dobre ponude za neke od važnih igrača, ne bi imao ništa protiv prodaje.
- Mnogi klubovi u Europi ga žele i o svakom ozbiljno razmišljamo. Tottenham ga jako želi, no pitanje je mogu li dovoljno brzo skupiti novac. Tevez želi što prije riješiti svoju situaciju pa će Spursi imati puno posla žele li ga vidjeti na White Hart Laneu - priča jedan od Tevezovih prijatelja.
Olakotna okolnost za Redknappa je to što mu može obećati igre u prvoj postavi, a i sam trener vjeruje da bi Argentinac mogao dići klub na višu razinu te bi na njemu gradio momčad koja će jurišati na Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • antisha95 11.05.2009.

    @chevaper....imao je prometnu nesrecu

  • chevaper 11.05.2009.

    sta mu je ovo na vratu majke ti ?

  • mirni1 11.05.2009.

    To je samo finta da odvrate druge klubove od pravog pljijena, a on se zove Nikola Penalinić

Komentiraj...
Vidi sve komentare