To je to što me zanima!

Tottenham spreman ponuditi i 20 milijuna eura za Halilovića?

Problem je Alenov otac, Sead, koji smatra kako njegov sin može odmah zaigrati za prvu momčad Tottenhama, a ne "kaliti" se u mlađim kategorijama, piše Sky Italia...
Vidi originalni članak

Tottenham je reaktivirao pregovore s Dinamom. Spursi žele Alena Halilovića i spremni su duboko posegnuti u džep, piše Sky Italia. Predsjednik Tottenhama, Daniel Levy, više je puta pokušao smekšati čelnike Dinama i dovesti Alena u klub. 

Ali to mu nije pošlo za rukom. Sky Italia piše kako je glavni problem Alenov otac, Sead, a ne novac. Navodno je Tottenham spreman ponuditi i 20 milijuna eura da Halilović preseli na White Hart Lane. Ali Sead ne želi pustiti Alena u London.

Problem je što Spursi žele priključiti Halilovića u mlađe kategorije, a to se ne sviđa Seadu koji smatra kako je Alen spreman za prvu momčad Spursa.

Halilović je sve bliže odlasku; Mamić: Spursi su i dalje u igri

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Legenda17 22.10.2013.

    Seade, ne jedi go**na

  • choopo 22.10.2013.

    Ako ga Maminjo uvali za tu lovu onda boljeg menadžera nema na ovome svijetu.

  • marko766 22.10.2013.

    Pa ovo čovjek čita i ne vjeruje, 20 mil za takvog "igrača"...Umjesto da maloumni Sead potpiše bilo šta i rješi egzistenciju sin će mu završit u županijskoj ligi i bit će sretan ako će tamo igrat. Strašno... Kaj ti svi ljudi vide u tom arogantnom, bahatom, sebičnom klincu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare