To je to što me zanima!

Tottenham u dubokom ponoru, izgubili su i od Hulla

Tottenham Luke Modrića i Vedrana Ćorluke nastavlja s katastrofalnim igrama u Premiershipu ove sezone. U 7. kolu svladao ih je Hull 1-0
Vidi originalni članak

Iako je Tottenham tijekom utakmice imao više loptu u posjedu (66%), i više udaraca prema golu od Hulla (26-10), doživio je novi poraz, već peti ove sezone. Ćorluka i Modrić odigrali su svih devedeset minuta za Tottenham, a jedini pogodak na utakmici zabio je Marcio Geovanni iz slobodnog udarca. Prekršaj na Marlonu Kingu nakon kojeg je pao pogodak skrivio je Ćorluka.
Chelsea je na Stamford Bridgeu pobijedio Aston Villu 2-0 golovima Joea Colea i Nicolasa Anelke, dok je Liverpool velikim preokretom upisao sva tri boda na gostovanju kod Manchester Cityja. Na poluvremenu je City vodio 2-0 golovima Stephena Irelanda i Javiera Garrida (iz slobodnog udarca), ali u nastavku Liverpool ubacuje u brzinu više i dolazi do pete pobjede sezone.
Dva gola za Liverpool postigao je Fernando Torres, prvi na asistenciju Arbeloe s ruba peterca, drugi na asistenciju Gerrarda glavom iz kornera, dok je pobjednički gol zabio Dirk Kuyt u drugoj minuti sučeve nadoknade. Kuyt je loptu u gol pospremio nakon odbijenog Torresovog udarca. Spomenimo da je City od 77. minute igrao s igračem manje jer je crveni karton zbog grubog starta na Xabija Alonsa zaradio Pablo Zabaleta. Četvrtu pobjedu ove sezone upisao je i Portsmouth kod kuće protiv Stokea 2-1. Golove za Portsmouth postigli su Peter Crouch i Jermaine Defoe.

7. KOLO:
Chelsea – Aston Villa 2-0 (J. Cole 21, Anelka 43)
Manchester City – Liverpool 2-3 (Ireland 19, Garrido 41 / Torres 55, 73, Kuyt 92)
Portsmouth – Stoke 2-1 (Crouch 25, Defoe 51 / Fuller 48)
Tottenham – Hull 0-1 (Geovanni 9)

POREDAK: 1. Chelsea 17, 2.  Liverpool 17, 3. Hull 14, 4. Arsenal 13, 5. Aston Villa 13... 20. Tottenham 2

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Bole top 05.10.2008.

    vele corluka i modric da ce se borit za ligu prvaka,koji zajeb bore se za ostanak a i njih dva su losi u totenhamu

  • Goodman 05.10.2008.

    Ma ovaj Tottenham je cudo od kluba, haha sramotnih rezultata. Sve me vise odusevljava ovaj Hull. Bravo. Takodjer i Portsmouth. Neka malih!! Gazi gigante!

  • dusansk 05.10.2008.

    loše prodani i kupljeni igraci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare