To je to što me zanima!

Tottenham želi Danijela Pranjića u svojoj momčadi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predstavnici kluba s White Harte Lanea bili su na utakmici Hrvatska - Škotska, nakon koje su još odlučniji u namjeri da dovedu Pranjića, piše Sky
Vidi originalni članak

O interesu Tottenhama za Danijela Pranjića govorilo se posljednjih dana, a Sky Sports tvrdi da su čelnici kluba već uspostavili kontakt s nizozemskim Heerenveenom. Juande Ramos je osobno putovao u Glasgow kako bi 26-godišnjeg Osječanina pogledao u nastupu na Otoku. Ogled protiv Škotske bio je idealna prilika za steći konačan dojam mogućnosti Pranjićeve prilagodbe otočkom nogometu.
- Pranjić je išao direktno na Tottenhamova igrača Alana Huttona i delegaciju Tottenhama impresionirale su njegove mogućnosti - piše ugledni Sky Sports, koji ističe kako je Pranjić sudjelovao i u velikoj hrvatskoj pobjedi na Wembleyu.
Menadžer Spursa Juande Ramos rješenje na lijevoj strani veznoga reda traži otkad je stigao u klub. Nikako ga ne uspijeva pronaći i preostaje mu jedino da tu poziciju "krpa" polivalentnim Steedom Malbranqueom. Pokušao je dovesti Stuarta Downinga iz Middlesbrouhga, no on je potpisao novi ugovor s klubom s Teesidea. Čini se da je propao i pokušaj dovođenja Downingova suigrača Adama Jonhsona i Pranjić je sada prva opcija.
Tottenham ne misli čekati. Svjesni su da bi nakon Eura Pranjićeva cijena mogla drastično porasti i žele njegovo dovođenje osigurati već prije ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • calimero30 31.03.2008.

    Dobar je Pranjic, ali muzika na videu je ocajna!!! Original video: http://www.youtube.com/watch?v=u3sEUVVhZp0

  • gardy 31.03.2008.

    ma da,,naravno,,svi traže naše igrače,samo novce ne donose..

  • lepigrom 31.03.2008.

    sam je pitanje kakva mu je ta lijeva

Komentiraj...
Vidi sve komentare