To je to što me zanima!

Tottenhamov Davies odgodio je operaciju i igra protiv Hrvatske

Iako je Tottenhamov lijevi bek Ben Davies (26) trebao ići na operaciju prepona, odlučio je to odgoditi kako bi mogao zaigrati za Wales u kvalifikacijskom susretu protiv Hrvatske u Osijeku
Vidi originalni članak

Hrvatsku su prije Walesa zadesile mnoge ozljede, a sad će novi 'problem' biti i povratak jednog od boljih pojedinaca velške momčadi, Bena Daviesa (26). Ovaj bek Tottenhama odgodio je operaciju prepona i zaigrat će za reprezentaciju Walesa u kvalifikacijskom susretu za Euro 2020. u Osijeku.

Priključio se suigračima nakon što je njegovu momčad izgubila protiv Liverpoola u finalu Lige prvaka (2-0) i tako ojačao momčad Ryana Giggsa. Tako će Gareth Bale i ekipa dobiti pojačanje u obrani i na krilima pobjede protiv Slovačke doći u Hrvatsku po veliki 'skalp'. Ovaj je potez Daviesa samo pokazao koliko su Velšani 'nabrijani' za susret protiv svjetskih viceprvaka.

Nakon neočekivanog poraza protiv Mađarske (2-1), 'vatreni' sad si ne bi smjeli dopustiti novi kiks. Dalićevi izabranici zadnju će natjecateljsku utakmicu ove sezone odigrati u subotu, 8. lipnja, s početkom u 15 sati na Gradskom vrtu u Osijeku, a tri dana kasnije čeka ih još prijateljski susret s Tunisom u Varaždinu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hadred18 05.06.2019.

    Svi drhtimo.

  • Darci97 04.06.2019.

    cuj ti "nova prijetnja" daj molim te prijetnja ko moja baba u pm,ako nam je on prijetnja onda gubimo 5 0

  • miroslav32 04.06.2019.

    Sad su nam šanse za pobjedu znatno umanjene

Komentiraj...
Vidi sve komentare