To je to što me zanima!

Totti: Balotelli me dvaput uvrijedio, pa sam ga opalio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čim mu je sudac pokazao crveni, Totti je bez riječi krenuo s travnjaka. Mladi napadač Intera Mario Balotelli zaslužio je, po Tottiju, tako grub prekršaj
Vidi originalni članak

Legenda Rome, Francesco Totti (33) u 88. minuti finalne utakmice talijanskog Kupa napravio je namjerni, vrlo grub prekršaj nad Marijem Balotellijem. Inter je u tim trenucima vodio 1-0, no skoro izgubljena utakmica ipak nije bila razlog za nesportski potez. Napadač Intera gradio je loptu za ubacivanje na lijevoj strani napada, a Totti mu je prišao s leđa te 'zahaklao' po potkoljenici. Od jačine udarca Balotelli se srušio, a Francesco je zaradio izravni crveni karton, potpuno opravdano.
- Trenuci nervoze dogode se kada je riječ o tako važnoj utakmici. Ne možete uvijek ignorirati velike uvrede na travnjaku, direktne ili indirektne, koje pokušavaju okaljati ovaj grad i ljude općenito - počeo je Totti objašnjavati svoj postupak.
- Teško je suzdržati se kad uvrede uvijek dolaze od iste osobe kojoj su sistematične uvrede njegova posjetnica. Udario sam Balotellija jer me uvrijedio dva puta i zbog onog što je prošle godine učinio na San Siru, kada je išao provocirati naše navijače - dodao Romin kapetan kojeg je uspio isprovocirati 14 godina mlađi napadač 'nerazzurra'. Totti će najvjerojatnije za grub start dvije do tri utakmice odsjediti na klupi. Njegov je suigrač Daniele de Rossi kratko je prokomentirao o cijeli slučaj:
- Sada će ga vjerojatno svi razapeti.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mario 2008 06.05.2010.

    i treba tuči te proklete interovce

  • sladjoluda 06.05.2010.

    Ja bi mu na iducućoj utakmici vratio pa taman nikad vise neigro

  • mooc 06.05.2010.

    Neka ga je premalo je takvih okršaja čvrstih lol!

Komentiraj...
Vidi sve komentare