To je to što me zanima!

Totti: Nije nemoguće da se vratim u reprezentaciju

Napadač Rome od reprezentacije se oprostio nakon SP-a u Njemačkoj, a među Azzure bi se vratio jedino uslijed problema s ozljedama
Vidi originalni članak

Ako bude potrebno, igrat ću za Italiju na Europskom prvenstvu, kazao je kapetan Rome Francesco Totti i obradovao talijansku javnost. Totti se od nacionalne momčadi oprostio nakon SP-a u Njemačkoj i od tada je odbijao svaku pomisao na povratak u reprezentaciju. Sada je okrenuo ploču, ali samo pod jednim vrlo određenim uvjetom.
- Bio bih spreman igrati za Azzure samo ako izbornik bude imao problema s ozljedama napadača - tvrdi idol Rominih navijača i pojašnjava svoje razmišljanje.
- Žao mi je što neću igrati na Europskom prvenstvu, ali ne bi bilo korektno niti pošteno da oduzmem mjesto nekome od 22 ili 24 igrača koji su izborili nastup na Euru u kvalifikacijama.
Osim o mogućem povratku u reprezentaciju, Totti se izjasnio na još jednu temu koja okupira svjetsku nogometnu javnost. Sljedeće nedjelje na rasporedu je dodjela Zlatne lopte, a talijanski mediji već su otkrili kako je dobitnik Milanov Brazilac Kaka. Tottijev favorit je jedan drugi Južnoamerikanac.
- Moj favorit je Lionel Messi. Ima tek 20 godina, a ostavlja dojam kao da mu je 30. Ključni je igrač za Argentinu, najveća zvijezda u Španjolskoj i Europi. Ja bih njemu dodijelio Zlatnu loptu, uzevši u obzir njegov talent i godine.
Prema špekulacijama talijanskih medija, Totti je u glasovanju za Zlatnu loptu na desetom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare