To je to što me zanima!

Toure: S Adebayorom sam se već tukao i opet ću, garantiram

Kolo Toure i Emmanuel Adebayor su se 'dohvatili', a suigrači su ih morali razdvajati. Još je čudnije Toureovo objašnjenje incidenta koja se treneru Manciniju neće svidjeti
Vidi originalni članak

Već odavno kruže glasine kako je stanje u svlačionici Citya sve, samo ne dobro. Kako bi i bilo kad je to skup preplaćenih zvijezda kojima šeici svaki mjesec na račune uplaćaju nevjerojatne iznose. Da u cijeloj priči ima istine, pokazala je tučnjava Balotellija i Boatenga, a onda i u ponedjeljak na treningu, uoči utakmice u srijedu protiv Arsenala.

 Nama ne treba veliki povod

 Kolo Toure i Emmanuel Adebayor su se 'dohvatili', a suigrači su ih morali razdvajati. Još je čudnije Toureovo objašnjenje incidenta.

- S obje strane je događaj već zaboravljen. Ništa se posebno nije dogodilo. Nas dvojica se dobro poznajemo, predobro i zbog toga je i došlo do sukoba - rekao je Toure i dodao rečenicu koja se treneru Manciniju sigurno neće svidjeti:

- Nama ne treba veliki povod. Jedan prekršaj inicirao je sve. Nije ovo bio naš prvi fizički obračun, a garantiram da nije ni posljednji!

Idi na 24sata

Komentari 28

  • The Answer 05.01.2011.

    jedan od mrzih klubova definitivno. skupina preplacenih igraca koji nikad nista nece osvojiti jer nemaju momcadskog duha...kada procitam koliko zaradjuju tjedno,pogotovo onaj Yaya Toure cije su nogometne kvalitete upitne,muka mi bude.

  • mujagić 05.01.2011.

    nacuo sam da sivonjic dolazi u man. city upotrijebit svoju silu da uvede reda

  • arsenalist 05.01.2011.

    kad im dodje Biscan,pa kad im jednog "Biscana" zafitilji,proplakat ce od straha

Komentiraj...
Vidi sve komentare