To je to što me zanima!

Tradicija traje: Mladi opet nisu uspjeli pobijediti Stare

Ne možete nas dobiti, nikad, provocirao je mlade Niko Kovač, a nekoliko gledatelja najtužnije je bilo kad je izbornik Slaven Bilić označio kraj utakmice
Vidi originalni članak

Ni susret s Kazahstanom nije presedan, večer prije naši su reprezentativci odigrali na treningu tradicionalnu utakmicu Stari - Mladi. Završilo je 0-0, ali nije manjkalo sjajnih poteza i oštrih startova, kao da se igralo za bodove . Tako je Ćorluku malo naljutilo uklizavanje Nike Kovača.  Najzapaženiji je bio je Luka Modrić s nekoliko  minijatura, ali lopta nije htjela u mrežu. Odlično je branio Vedran Runje, koji je spasio Stare poraza, a zabavljao  je i sve prisutne na terenu i tribinama.
- Ajme, kakva lopta s očima, sine - viknuo je kad je točno dodao Oliću kod suprotnog gola, a kad je netko pitao suca Marijana Mrmića zar nije podigao ruku i pokazao ofsajd, Runje je dobacio:
-Ma, nije diga ruku, samo se čovik počeša!
Mladi, inače, nisu pobijedili još od studenoga i utakmice u Skopju.
- Ne možete nas dobiti, nikad - provocirao je „mladiće“ Niko Kovač, a nekoliko gledatelja najtužnije bilo kad je Slaven Bilić označio kraj utakmice, koja je trajala dvaput po sedam minuta. 
Za Mlade su igrali: Pletikosa, Ćorluka, Knežević, Pokrivač, Pranjić, Srna, Rakitić, Vukojević, Modrić, Mandžukić te pojačanje iz stručnog stožera Prosinečki; Stare su zastupali: Runje, Šimić, Vejić, Križanac, R. Kovač, Leko, N. Kovač, Šimunić, Klasnić, Petrić i Olić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sperminator 06.09.2008.

    cuj ovoga niko je star..... pa kad bi on otisao vezni red bi bio u kaosu ne bi znao nitko gdje goni...zato treba jedan iskusan igrac koji zna stati na loptu kao sto je niko kovac naravno.....

  • qwerty123456789 06.09.2008.

    pa koliko su ostali? xD

  • nogometas05 06.09.2008.

    Niko je star i trebao je ici u mirovinu..svaka mu cast ali ono..

Komentiraj...
Vidi sve komentare