To je to što me zanima!

'Bila noć' u Zagrebu dan prije najvećeg hrvatskog derbija

Ovogodišnja Bila noć održava se u hotelu Panorama, Trg K. Ćosića 9, u petak 15. svibnja s početkom u 20:30 sati. Voditelji su Nina Slišković i Joško Lokas...
Vidi originalni članak

Vikend kada se na Maksimiru igra najveći derbi hrvatskog nogometa, za ljubitelje bile boje u Zagrebu će zaista biti praznički. Kao uvertira utakmicama kontra Dinama u subotu i Varteksa u nedjelju, održava se tradicionalna manifestacija Bila noć za Hajduka. Dakle, prijatelja, brata ili ljepšu polovicu pod ruku i pravac na zabavu. 

Ovogodišnja Bila noć održava se u hotelu Panorama, Trg K. Ćosića 9, u petak 15. svibnja s početkom u 20:30h. Voditelji su Nina Slišković i Joško Lokas, a za zabavu je zadužena klapa Kampanel. Osim njih, očekuje se i poseban glazbeni gost iznenađenja te prisustvo igrača splitskog kluba.

Cijena ulaznice za članove iznosi 200 kuna, uključuje neograničenu konzumaciju hrane i pića, a predviđena je i bogata tombola, sa glavnim nagradama – dres Hajduka i Samsung S6. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • GARFILD 06.05.2015.

    Bila noć u Zagrebu i glavna nagrada dres Hajduka ???????? - bolesno

  • HopHip 06.05.2015.

    6 komentara a od toga 5 u aranžmanu Mamićevih plaćenika..... Najjači ste, još da je bilo poći na Maksimir pogledat koju tekmu....cccccc......

  • FASTT 06.05.2015.

    frende najmanje je purgera u zagrebu vidis to i sam prema tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare