To je to što me zanima!

Tragedija na POI u Riju: Nakon pada poginuo iranski biciklist

Iranski olimpijski odbor potvrdio je da je njihov paraolimpijac, biciklist Bahman Golbarnezhad poginuo nakon pada s bicikla tijekom cestovne utrke u Rio de Janeiru
Vidi originalni članak

Iranski biciklist Bahman Golbarnezhad (48) poginuo je nakon pada za vrijeme cestovne utrke na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Prema prvim informacijama Iranac je stradao prilikom spusta niz brdo, a u nesreći je slomio vrat i usprkos brzoj intervenciji liječnika nije preživio.

Za sada nema drugih detalja o nesreći koja je uzdrmala paraolimpijsku obitelj u Rio de Janeiru.

Golbarnezhad je bio jedini iranski biciklist u Riju, a prije nekoliko dana je osvojio 14. mjesto u utrci na kronometar. Bile su ovo njegove druge POI nakon što je nastupio u Londonu prije četiri godine.

Start cestovne utrke bio je na plaži Pontal, a veći dio rute bio je kao i za vrijeme olimpijske utrke koja je bila iznimno teška i zahtjevna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Halidumjestohalida 18.09.2016.

    Sta ti je sudbina invalid paraolimpijac i pogine u utrci. Počivao u miru Božjem

  • IvanBatulja 17.09.2016.

    Poznavao sam preminulog osobno, bio je za vrijeme rata nekoliko dana kod moje obitelji u Hercegovini. Velik covjek, volio je Hrvatsku i rekao je da ce se jednog dana vratiti. Za njega mogu reci da je veliko zafrkant i profesionalac. Jedan od rijetkih paraolimpijaca koji je zivio od svog sporta. Majstore bio si musliman ali si ga mogao cugnut kao Rus. Alah te cuvao gore na nebu. Da nebi bilo zabune ja sam veliki Katolik da se ne misli da sam muslic, ja sam Hrvat

Komentiraj...
Vidi sve komentare