To je to što me zanima!

Tragedija na skijanju: Umro je olimpijski pobjednik iz Londona

Nijemac Maximilian Reinelt iznenada je preminuo u 30. godini života tijekom skijanja u švicarskom St. Moritzu. Bio je dio njemačkog osmerca koji je slavio u Londonu 2012. godine
Vidi originalni članak

Osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, Nijemac Maximilian Reinelt iznenada je preminuo u 30. godini života.

Tragedija se dogodila u švicarskom St. Moritzu u subotu, a vijest je u ponedjeljak potvrdio Njemački veslački savez. Reinelt se srušio tijekom skijanja, a liječnici su mogli samo konstatirati smrt. Još uvijek se ne zna uzrok smrti.

- Bio je više od sportaša i olimpijskog pobjednika. Prije svega je bio prijatelj, netko na koga ste se uvijek mogli osloniti, ne samo na treningu i utrci nego i u životu - stoji u priopćenju njemačke momčadi.

Reinelt je bio dio njemačkog osmerca koji je slavio u Londonu 2012. godine, a u Rio de Janeiru četiri godine kasnije je osvojio srebro, a nakon osvajanja te medalje se oprostio od veslanja. Zlato osvojeno u Londonu bilo je prvo za Njemačku još od 1988. godine. 

- Maximilian Reinelt bio je jedan od najboljih njemačkih veslača koji je uz sportsku karijeru gradio i uspješnu karijeru liječnika te je njegova smrt tim više tragična - poručio je predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora, Thomas Bach.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Cale 12.02.2019.

    🙏🙏 r.i.p.

  • mestar 12.02.2019.

    Mi nismo ni svijesni kako je tanka nit izmedu zivota i smrti niti znademo cuvat zdravlje dok smo zdravi. Spor je dobar ali nije garancija za duk zivot ni zdravlje kako mnogi tvrde.

  • IvicaStimac 12.02.2019.

    Nikad ne znamo gdje i kako nas to čeka..... Ne ide po redu, a niti po pravilima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare