To je to što me zanima!

Tragedija u Barceloni: Pronašli beživotno tijelo australskog ragbijaša, pao s visine od 10 m?

Shrvani smo viješću da je Liam pretrpio nesreću i nažalost nije preživio. Naša srca su slomljena i riječi ne mogu izraziti našu tugu. Bio je voljeni sin, brat, unuk, ujak i prijatelj, napisao je Brett Hampson, otac preminulog ragbijaša
Vidi originalni članak

Liam Hampson, australski ragbijaš koji je karijeru gradio u Redcliffe Doplhinsima u elitnoj NRL ligi, koja je jedna od najjačih na svijetu, prije nekoliko dana otišao je u Barcelonu na odmor.

Uživao je s prijateljima i punio baterije za novu sezonu, no odjednom mu se izgubio svaki trag. Nitko za njega nije čuo od utorka kada je misteriozno nestao, policija se dala u potragu, koja je nažalost noćas rezultirala tragičnim ishodom.

Španjolska policija pronašla je njegovo beživotno tijelo u noćnom klubu Sala Apolo, gdje je posljednji put i viđen. Nije jasno kako ga nitko nije ranije pronašao, a Mundo Deportivo piše kako policija sumnja da je Hampson preminuo nakon pada s deset metara visine.

- Shrvani smo viješću da je Liam pretrpio nesreću i nažalost nije preživio. Naša srca su slomljena i riječi ne mogu izraziti našu tugu. Bio je voljeni sin, brat, unuk, ujak i prijatelj - napisao je otac tragično preminulog Hampsona koji je imao tek 23 godine. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20.10.2022.

    Sam pao sam se ubio

Komentiraj...
Vidi sve komentare