To je to što me zanima!

Tragedija u brazilskoj ligi: Sudac zaklao nogometaša!

Igrač i njegovi suigrači posvađali su se s glavnim sucem zbog dosuđenog prekršaja, a Chaves je žučnu raspravu naglo prekinuo izvukavši nož!
Vidi originalni članak

Lokalni derbi brazilske amaterske lige između momčadi Barreire i Redenciona završio je tragično nakon što je sudac Francisco Edio Gregorio Chaves usred utakmice izvukao nož i zabio ga u prsa nogometašu Joseu Ramosu da Silvi (24).
Igrač i njegovi suigrači posvađali su se s glavnim sucem zbog dosuđenog prekršaja, a Chaves je žučnu raspravu naglo prekinuo izvukavši nož. Nesretni igrač iskrvario je do smrti prije dolaska hitne pomoći.
Igraču je u pomoć priskočio mlađi brat nakon čega je pobjesnjeli sudac i njega napao ubovši ga nožem četiri puta u leđa. Potom je pobjegao u svlačionicu. Mlađi brat imao je ipak više sreće, a unatoč dubokim ubodima izvan je životne opasnosti.
Policija iz grada Barreire koji se nalazi na sjeveroistoku Brazila u saveznoj državi Ceare uskoro je privela pomahnitalog ubojicu objavivši kasnije da 26-godišnji Chaves dosad uopće nije imao policijski dosje.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bubislav 24.08.2010.

    e ovo je vrh vrhova

  • dssddssdsfggdsw 24.08.2010.

    Ovakve stvari mislio sam da se mogu desiti samo u Alan Fordu.

  • hogarko 24.08.2010.

    Pa sad ti prigovori sudcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare