To je to što me zanima!

Tragedija u Meksiku: Preminuo NASCAR-ov mladi vozač (17)

Federico, koji je vozio Porsche Boxster, sudario se s drugim automobilom i preminuo na licu mjesta, dok je njegov stariji brat Max, koji je bio na suvozačkom sjedištu, hitno prevezen u bolnicu
Vidi originalni članak

Talentirani vozač NASCAR-a Federico Gutierrez (17) u nedjelju je tragično preminuo nakon teške prometne nesreće u Meksiku u blizini poznatog turističkog kompleksa Valle de Bravo. 

Federico, koji je vozio Porsche Boxster, sudario se s drugim automobilom i preminuo na licu mjesta, dok je njegov stariji brat Max, koji je bio na suvozačkom sjedištu, hitno prevezen u bolnicu zbog teških ozljeda, ali nije životno ugrožen.

Federico, u automobilističkim krugovima poznatiji kao "Fico", bio je NASCAR-ova zvijezda u usponu, a prošle je godine zabran za najboljeg debitanta u NASCAR Mexico Challenge Series.

NESREĆA U GORNJEM STUPNIKU Tragedija kod Jastrebarskog: Oduzeo prednost teretnjaku pa naletio na hidrant. Poginuo je VELIKA MATERIJALNA ŠTETA Nesreća kod Zaprešića: 'Sudarili su se Audi i policijski automobil'

"Shrvani smo gubitkom našeg prijatelja i vozača Federica Gutiérreza Hoppea. Naše misli i molitve su s obitelji Gutiérrez u ovom teškom trenutku", stoji u objavi NASCAR-a.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare