To je to što me zanima!

Tragedija u NFL-u: Igrača udario automobil, preminuo od ozljeda

Vrlo mlad postao je zvijezda, na sveučilištu srušio nekolicinu rekorda prije nego ga je kao prvi pick doveo Washington. Zatim su ga uzeli Pittsburgh Steelersi i bila je ovo sezona u kojoj je trebao zasjati
Vidi originalni članak

Dwayne Haskins, nekadašnja zvijezda Ohio Statea, quarterback koji je bio prvi pick Washingtona 2019. godine, preminuo je u dobi od 24 godine.

Haskins je podlijegao ozljedama nakon što ga je udario osobni automobil na Floridi u ranim jutarnjim satima po lokalnom vremenu, saznaje ESPN.

Vrlo mlad postao je zvijezda pa je u Ohio Stateu proveo tek jednu sezonu postavši jedan od najboljih igrača sveučilišnog američkog nogometa srušivši nekolicinu rekorda.

Na račun sjajne sezone u NFL je stigao kao prvi pick Washington Commandersa s tim da je te 2019. godine ukupno bio 15. pick cijelog drafta. Potonju rookie sezonu se dosta mučio i Washington ga je tijekom iduće, njegove druge u NFL-u, odlučio razriješiti ugovora.

A priliku su iskoristili Pittsburgh Steelersi i doveli ga 2021. godine iako za šesterostrukog osvajača Super Bowla nije službeno zaigrao. Steelersi su najavljivali da bi Haskins upravo ove sezone mogao dobiti značajniju priliku, no nažalost ju nikada neće moći iskoristiti.

Mladi quarterback u Floridi je bio na pripremama uoči početka sezone, zajedno s još nekoliko suigrača iz Pittsburgha.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mata10 09.04.2022.

    Na pripremama za početak sezone?? Njima sezona počinje u rujnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare