To je to što me zanima!

Tragedija u ringu: Boksač (22) umro je u bolnici nakon borbe

Južnoafrički boksač Anele Makhwelo (22) preminuo je u bolnici nakon devet rundi borbe za naslov prvaka. Liječnici su otkrili krvni ugrušak, ali nisu mu mogli pomoći
Vidi originalni članak

U tijeku je bila 9. runda borbe za prvaka. Mladi 22-godišnji južnoafrički boksač Anele Makhwelo koji je izazvao prvaka Doctora Ntselea, požalio se treneru na bol u nozi. Sudac je prekinuo borbu, liječnici su došli u ring. Nešto nije bilo u redu s mladim borcem. Prebacili su ga u bolnicu.

 Tamo su mu liječnici otkrili krvni ugrušak u mozgu. Dvaput su ga operirali, a Makhwelo je nakon operacija bio u komi. Nije mu bilo pomoći i izgubio je bitku.

- Bio je talent i inspiracija mnogim klincima koji su u boksu pronašli bijeg od kriminala. Jako će nam nedostajati. Neka počiva u miru - rekao je trener mladog borca Zola Koti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Zly 17.10.2011.

    life aint nothin but drugs n kurave

  • juran 14.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kAmJaN 13.10.2011.

    R.I.P

Komentiraj...
Vidi sve komentare