To je to što me zanima!

Tragedija u Sloveniji: 2 igrača Maribora poginula u nesreći...

U prometnoj nesreći je sudjelovalo jedno vozilo koje je udarilo u semafor. U njemu su bile četiri osobe. Dvije su podlegle ozljedama, jedna se bori za život, dok je četvrta čini se lakše ozlijeđena, kažu iz PU
Vidi originalni članak

Velika tragedija zadesila je Maribor. Dva mlada igrača slovenskog nogometnog kluba NK Maribor poginula su danas oko 12 sati vraćajući se s treninga dok su dva ozlijeđena.

Riječ je o nogometašima B momčadi Damjanu Marjanoviću (20) i Zoranu Baljaku (21). Marjanović je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u semafor. On i Zoran Baljak, koji je sjedio na stražnjem sjedištu, izgubili su živote dok je Ljubomir Moravac (20) u teškom stanju prevezen u bolnicu. Liječnici se bore za njegov život.

S njima je u vozilu bio i Žiga Lipušček (19), koji je sjedio na suvozačkom mjestu. On je zadobio lakše ozljede.

- U prometnoj nesreći je sudjelovalo jedno vozilo koje je udarilo u semafor. U njemu su bile četiri osobe. Dvije su podlegle ozljedama, jedna se bori za život, dok je četvrta čini se lakše ozlijeđena - rekao je Miran Šadl, glasnogovornik PU Maribor.

Na mjesto nesreće su nakon strašnog sudara stigli i suigrači poginulih nogometaša te članovi uprave kluba, koji su ostali šokirani stravičnim scenama. Slovenija tuguje, a sa svih strana dolaze riječi podrške i suosjećanja.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • GrgaZlatoper 03.08.2016.

    Brzina.To je ubojstvo iz nehata i samoubojstvo.

  • Exterminator 03.08.2016.

    Jako nam teško pada svima koji pratimo nogomet i sport uopće , RIP

  • miciva 02.08.2016.

    Bila tamo u tom trenu i gledala i jos uvijek sam u soku.. uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare