To je to što me zanima!

Tragičara Lovrena sprdaju na Twitteru: 'Ovako on vodi loptu'

Dejan Lovren pogriješio je kod drugog gola koji je Liverpoolu zabio West Ham. Naš je igrač izgubio loptu, a nakon Liverpoolovog debakla s njim se sprdaju na Twitteru
Vidi originalni članak

Bilićev West Ham razbio je Liverpool na Anfieldu 3-0. Hrvatski trener dobio je neočekivanu pomoć od sunarodnjaka u redovima domaće momčadi. Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu i glavni je krivac za drugi gol West Hama.

Lovren je petljao s loptom u blizini svog šesnaesterca, ostao je bez nje, a West Ham je u nastavku akcije preko Noblea zabio za 2-0. Nije mu to bila jedina pogreška na utakmici. Imao je još jedan izlet na protivničku polovicu koji nije ispao dobro.

- Događa se. Obična pogreška. Ništa strašno. Brine me prvi gol koji smo previše olako primili - rekao je Brendan Rodgers nakon utakmice protiv West Hama na Anfieldu.

Menadžer Liverpoola pohvalio je Dejana Lovrena uoči ovog susreta. Lovren je sjajno ušao u sezonu, bio je čvrst i točan u pregledu igre. No nije odigrao dobro protiv West Hama. Samo jedan kiks bio je dovoljan da ga na Twitteru počnu ismijavati.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Puta Madre 31.08.2015.

    Sta fali konju malo se zapetljo kod rolanja pa to se dogodi i messiju i cr7onaldu.

  • MartinaMandzo 30.08.2015.

    bolesnici su oni...

  • donandres 30.08.2015.

    ovi englezi su stvarno nenormalni, za sve im je kriv lovren, a ne gledaju siru sliku, oni izgleda ne vole hrvate pa im je lovren uvijek kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare