To je to što me zanima!

Tragična smrt olimpijske pobjednice iz Sydneya '00

Najmlađa osvajačica zlatne olimpijske medalje Poljakinja Kamila Skolimowska pala je u nesvijest na treningu, a na putu do bolnice je preminula
Vidi originalni članak

Poljska bačacica  kladiva, 26-godišnja Kamila Skolimowska umrla je nakon što je pala u nesvijest tijekom treninga u portugalskom Farou. Olimpijska prvakinja iz Sydneya iznenada je izgubila svijest, a preminula je na putu za bolnicu u gradu gdje je obavljala pripreme za aktualnu sezonu. Zasad je razlog smrti nepoznat, a koliko je poznato, Skolimowska nije imala nikakvih zdrastvenih problema. Poljakinja je posljednjih godina bila jedna od najuspješnijih svjetskih bačacica kladiva. Osvajanjem zlatne medalje u Sydneyu postala je najmlađa olimpijska prvakinja u ovoj disciplini. Šokirana je i naša bačica kladiva Ivana Brkljačić.
- Ovo je tragedija za čitav atletski svijet. Svi su voljeli Kolimowsku, ona je uvijek bila puna radosti i života. Poznajem je deset godina, a na natjecanjima smo gotovo uvijek bile cimerice - rekla je Ivana Brkljačić.
Hrvatska atletičarka još ne može vjerovati da je  Kamila Skolimowska preminula.
- Bila je moja najbolja prijateljica, a nakon što su mi javili tu vijest, još ne mogu shvatiti da je više nema - dodala je Ivana.

U UTORAK SE ŽALILA NA BOLOVE U MIŠIĆIMA
Poljakinja Skolimowska je propustila trening u utorak zbog boli u mišićima. Ipak nitko nije od njezinih trenera nije ni slutio kakva će se tragedija dogoditi samo dan kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • z501 20.02.2009.

    pa se i ti dalje dopingiraj

  • sifra10 19.02.2009.

    dusansk! koji si ti kreten?da se radi o tvojoj majci ili sestri jel bi tako rekao?kako te nije sram, debilu jedan glupi!

  • dusansk 19.02.2009.

    E to se desi ponekad onima što se dopingiraju...R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare