To je to što me zanima!

Traje velika utrka s vremenom: Baturina i dalje izvan treninga!

Martin Baturina ozlijedio se protiv Rudeša, od tad je prošlo sedam dana, a njegova zadnja loža i dalje nije u idealnom stanju. A do velikog derbija n Poljudu ostalo je tek pet dana...
Vidi originalni članak

Martin Baturina (21) ni u ponedjeljak se nije stavio na raspolaganje Sergeju Jakiroviću, već je mlada nada hrvatskog nogometa prvi radni dan u novom tjednu provela na terapijama. Svi u modrom taboru vjeruju kako će Baturina biti spreman za subotu i veliki derbi na Poljudu, ali za sada je to - velika utrka s vremenom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Baturina se ozlijedio u 63. minuti utakmice između Rudeša - Dinama, "modra desetka" je poslije jednog sprinta osjetila bol u zadnjoj loži i samo legla na travnjak. Od tada je prošlo tjedan dana, Baturina je preskočio reprezentativne obveze u Egiptu, pa svakoga dana vrijeme provodi na terapijama. I iz dana u dana se osjeća sve bolje, ali subota je jako blizu.

Mladi veznjak posljednjih je tjedana ušao u formu, bio ponajbolji igrač hrvatskog prvaka u posljednjih nekoliko utakmica. Baturina je bio asistent u domaćoj pobjedi nad PAOK-om (2-0), protiv Slaven Belupa (5-2) imao dva gola i asistenciju, a asistirao je protiv Rudeša (2-0). Ove sezone na svom kontu u 40 utakmica ima po šest golova i asistencija, a Hajduku protiv je zabio pobjedonosni gol u Superkupu na samom početku sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ZG - KAJ 26.03.2024.

    Martine, odmori...Za Jakirovićevu kukavičko - defanzivnu taktiku nisi presudan igrač...

  • Plavi,Plaavi 25.03.2024.

    Samo se ti Martine oporavi,gazimo ajduga i bez tebe...

  • fernandes11 25.03.2024.

    neka odmori, brodića iza petkovića i lagano

Komentiraj...
Vidi sve komentare